Horoscop - Compatibilitate gemeni-gemeni

Cand doi Gemeni sunt impreuna, este ca si cum patru persoane ar fi impreuna! Relatia dintre cei doi nu va fi niciodata plictisitoare, amandoi abordand viata dintr-o perspectiva intelectuala. Amandoi vor aprecia libertatea si varietatea expresiei caracteristica Gemenilor, precum si arta conversatiei. Inteligenta si curiozitatea face ca cei doi sa se stimuleze unul pe celalalt. Daca inteleg ca, cooperarea este mai eficienta decat competitia, cei doi vor avea o relatie fericita.

Cei doi isi arunca destul de des remarci ironice sau sarcastice. Problemele vor aparea cand aceste remarci duse la extrem ii vor face pe cei doi sa nu-si mai doreasca relatia sau sa nu o ia in serios. Ar fi bine pentru amandoi sa acorde mai multa atentie sentimentelor decat gandirii intelectuale. Se plictisesc repede in compania unor persoane prea linistite.

Gemenii sunt influentati de Planeta Mercur. Cei doi ar putea sta si discuta toata noaptea pe orice fel de tema. Comunicarea intervine intre ei destul de usor, astfel incat fiecare ar reprezenta alegerea celuilalt saca ar trebui sa stea pe o insula pustie cu numai o singura persoana langa el. Mercur (sau Hermes in mitologia Greaca), era un specialist in calatorii, Gemenii la randul lor fiind mari amatori de noi subiecte, locuri sau idei. Cei doi trebuie sa fie atenti deoarece, darul lor de a conversa in continuu, dus la extrem, se poate transforma in barfa.

Gemenii sunt influentati de Aer, motiv pentru care abordeaza orice problema dintr-o prespectiva intelectuala. Abilitati mentale superioare precum si energia pe care o au in fiecare actiune pe care o intreprind, face ca cei doi sa fie plini de succese atat acasa cat si la servici. Dorinta de nou si plictiseala ii face sa fie intr-o cautare continua.

Gemenii sunt influentati de semnul Schimbabil. Flexibili si intelegatori ei formeaza un cuplu perfect. Stapandind arta compromisului, cei doi vor reusi fara dificultate sa ajunga la o intelegere.

Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Gemeni este stimularea enorma de energie intelectuala care apare. Fiecare are grija ca celalalt sa nu trebuiasca sa suporte o existenta mondena, pigmentandu-i viata. Impreuna ei realiza mai mult decat ar fi reusit de uni singuri.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net