Horoscop - Compatibilitate sagetator-leu


Cand Leul si Sagetatorul sunt impreuna, rezultatul va fi exploziv! Ambele zodii sunt dinamice si vor sa traiasca viata din plin. Relatia este antrenanta, fiecare incurajandu-l pe celalalt sa dea tot ce are. Fiecare il admira pe celalalt. Sunt plini de farmec si carisma motiv pentru care isi vor face multi prieteni.

Ambele zodii sunt nerabdatoare dar fermecatoare. Flirtul Sagetatorului cu alte persoane il va deranja pe Leu. Sunt foarte deschisi pentru discutii insa pentru Leu este important sa simta ca el este cel care conduce discutia. Leul este un lider, in timp ce Sagetatorul este un arcas, un arcas ce mai intai analizeaza situatia inainte de a se arunca in lupta. Sunt tratati cu respect de catre ceilalti si este important sa nu uite sa-si acorde unul altuia respect.

Leul este influentat de Soare iar Sagetatorul de Planeta Jupiter. Sunt influentate de o puternica energie masculina; impreuna formeaza o pereche foarte buna si nu au probleme in a intelege actiunile celuilalt. Soarele reprezinta ego-ul in timp ce Jupiter reprezinta expansiunea si excesul. Sunt foarte compatibili, plini de energie si vor forma un duo dinamic in orice situatie.

Si Leul si Sagetatorul sunt sub semnul Focului. Relatia tinde sa fie extrem de pasionala. Au rezerve inepuizabile de energie care ii vor ajuta sa tina pasul unul cu celalalt in atingerea scopului. Desi Sagetatorul se va plictisi de egoismul Leului, insa divergentele nu vor dura prea mult, Sagetatorul fiind preocupat sa treaca la noul proiect iar optimismul Leului ajutandu-l sa treaca peste neintelegeri.

Leul este sub semnul Fix iar Sagetatorul sub semnul Schimbabil. Sagetatorul il ajuta pe Leu sa priveasca lucrurile in profunzime, iar Leul il va invata sa-si nuanteze afirmatiile. Sagetatorul va fi iritat de aerele de lider ale Leului. Indiferent de divergentele dintre ei sunt foarte loaiali unul altuia iar recompensele obtinute datorita cooperarii depasesc cu mult micile frictiuni dintre ei.

Cel mai bun aspect al relatiei Leu Sagetator il reprezinta puternica echipa pe care cei doi o formeaza si admiratia pe care o au unul pentru celalalt. Energia si pasiunea de care ei dau dovada fac ca relatia sa fie foarte dinamica.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net