Horoscop - Compatibilitate scorpion-capricorn


Cand un Scorpion si un Capricorn sunt impreuna, se pot ajuta unul pe celalalt sa se maturizeze si sa-si dezvolte relatia. Timiditatea si neincrederea vor face ca relatia sa porneasca destul de greu. Le va lua mult timp pentru a se deschide unul catre celalalt. Odata ce invata sa aiba incredere unul in celalalt, relatia celor doi va fi sigura si puternica.

Scorpionul si Capricornul au multe de invatat unul de la celalalt. Scorpionul isi va mai tempera emotiile cu ajutorul comportamentului calm al Capricornului. Capricornul la randul sau trebuie sa invete sa fie mai profund, atat cu el insusi cat si cu aspectele relatiei. Ambele zodii au nevoie de dragoste si fermitate din partea celuilalt.

Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto iar Capricornul de Planeta Saturn. Marte si Pluto
reprezinta agresivitatea, curajul, energia sexuala si reinnoirea in timp ce Saturn reprezinta ambitia, responsabilitatea, munca din greu si hotararea. Legatura dintre Scorpion si Capricorn este intarita de ambitia Capricornului si puternicele sentimente de care Scorpionul poate sa dea dovada. Echipa este dinamica, atat in afaceri cat si in planul personal.

Scorpionul este influentat de Apa iar Capricornul de Pamant. Pamantul reprezinta nevoile materiale si posesiunea. Apa tinde sa ia forma recipientului in care este introdusa, mai exact Scorpionul isi va gandi actiunile si comportamentul in functie de situatia in care se afla la un moment dat.

Scorpionul este sub semnul Fix iar Capricornul este sub semnul Cardinal. Capricornul initiaza proiecte folositoare atat pentru ei cat si pentru cei din jur. Scorpionul va fi de acord sa-si urmeze partenerul, atat timp cat va putea sa aduca si el propriile idei si contributii. Amandoi sunt incapatanati, motiv pentru care vor putea ajunge deseori la conflicte.

Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion Capricorn este hotararea cu care ei isi apara relatia si devotamentul pe care il au unul pentru celalalt. Relatia lor este excelenta in afaceri si daca vor insista aceasta va deveni o relatie reusita si in planul sentimental.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net