Horoscop - Compatibilitate scorpion-scorpion


Cand doi Scorpioni sunt impreuna, relatia dintre ei este asemeni unui foc mistuitor. Amandoi sunt obsedati unul de celalalt si relatia lor va progreasa mai repede decat multe altele. Daca se inteleg unul pe celalalt, relatia va fi una dintre cele mai stranse din zodiac insa daca sunt tot timpul in contradictoriu, relatia va fi mai degrama o arma care ii va distruge pe amandoi.

Combinarea celor doi Scorpioni poate aduce la suprafata tot ceea ce ei au ma bun. Vointa de fier si hotararea vor face ca ei sa ramana impreuna. Pana cand cei doi Scorpioni nu vor invata sa-si canalizeze constructiv energiile si sa lucreze in echipa, relatia va fi plina de tensiuni.

Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto. Marte era zeul razboiului, agresiv, curajos, intotdeauna atacand. Pluto detine puterea renasterii dar si distrugerii. Aceste doua planete, impreuna, il ajuta pe Scorpion sa-si continue drumul pe care a pornit chiar si in cele mai tragice circumstante.

Scorpionul este influentat de Apa. Astfel ca primul sau raspuns in orice situatie este unul de natura emotionala. Una din calitatiile importante ale Scorpionului este ca isi sarbatoreste la maxim orice succes si uita imediat un esec. Deoarece sunt foarte devotati unul celuilalt, gelozia va fi o problema. Trebuie sa fie aiba indeajuns de mult curaj sa discute unul cu celalalt si sa-si rezolve problemele.

Scorpionul este sub semnul Fix. Ca echipa ei vor duce totul pana la capat. Sunt un cuplu potrivit, atat in afaceri cat si in dragoste. Fiecare il va alimenta pe celalalt cu idei noi. Nu vor avea nici o problema sa duca un proiect pana la capat odata e amandoi sunt convinsi ca merita.

Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion Scorpion il reprezinta dragostea pasionala ce se stabileste intre acestia. Sunt hotarati sa-si atinga scopul cu orice pret. Devotamentul reciproc face ca relatia sa fie una de lunga durata.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net