Horoscop zilnic Rac


 


Perioada de declin financiar in care va aflati nu pare inca sa se apropie de sfarsit. O scurta perioada de timp va trebui sa va folositi de economiile facute. Desi tentatia de a face imprumuturi este mare, atentie la persoanele carora va adresati. Un ajutor nesperat veti primi din partea unei persoane din anturaj.

m


Pierdeti din vedere valorile umane in urmarirea ambitiilor materiale, ajungand sa incalcati drepturile altora. Deci rezultatul poate fi unul constructiv sau distructiv, in functie de gradul de maturitate cu care veti trata problema.

 


Aveti parte de o zi activa. Fie ca veti calatori, fie ca veti incepe o activitate noua, se pare ca astrele va avantajeaza din nou. Sunteti dispusi mai mult ca oricand sa reusiti in ceea ce v-ati propus si nimeni nu va poate opri. Nu uitati insa ca mai aveti si responsabilitati casnice pe care nu trebuie sa le neglijati. Evitati pe cat se poate cheltuielile exagerate si poate ca veti reusi sa faceti si unele economii.
         

 
Perioada: 22 iunie - 22 iulie
Pietre pretioase: piatra lunii, perla
Numere norocoase: 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58
Culori preferate: argintiu, verde
Compatibilitati: Fecioara, Scorpion, Pesti, Taur, Rac
Vezi compatibilitatea Racului cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti