Horoscop zilnic Sagetator


 


Pasiunea va fi cuvantul de ordine al zilei. Se pare ca cei deja implicati sentimental se simt atrasi de o persoana care ii tenteaza sa aiba o aventura. Nu ar prea spune "nu", mai ales daca in cuplu nu mai exista pasiune. Din anumite motive multi ar putea sa nu dea curs tentatiei, dar cei care o fac vor avea un sentiment de vinovatatie destul de accentuat in urmatoarea perioada de timp. Cei liberi se pot infrupta dupa pofta inimii din pasiunea care le traverseaza cararea vietii acum. Numai ca trebuie sa stie ca nu va fi decat o aventura trecatoare, orice speranta de viitor fiind retezata din start de alinierea planetelor in acest moment.

m


Toata lumea va solicita, va cere sfatul, va cere parerea. Veti dori sa schimbati si sa modernizati codurile de legi existente. Aveti o mare putere de patrundere psihologica a tuturor relatiilor umane. Va place sa fiti inconjurati de multa lume, dar pe de alta parte va oboseste aceasta situatie.

 


Va asteapta o zi grea cu cei de acasa. Va trebui sa stiti sa dati explicatii cu privire la deciziile pe care le-ati luat pe propria raspundere si fara sa va consultati cu ceilalti. Datorita puterii de convingere pe care o aveti veti reusi totusi sa calmati repede spiritele. Cineva v-ar putea pacali cu o suma de bani.
         

 
Perioada: 22 noiembrie - 20 decembrie
Pietre pretioase: ametist, turcoaz
Numere norocoase: 9, 18, 27, 36, 45, 54
Culori preferate: purpuriu, violet, albastru
Compatibilitati: Varsator, Berbec, Leu, Balanta, Sagetator
Vezi compatibilitatea Sagetatorului cu alte zodii
m
Afla caracteristicile acestei zodii!Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti