Horoscop - Caracteristicile zodiei gemeni


Semnul Gemenilor apare in majoritatea mitologiilor culturilor avansate, reprezentand semnul dualitatii. In ciclul zodiacal, Aerul tau se aduna cu Focul interior al Berbecului si semnul Pamantului de la Taur pentru a da nastere celui de-al treilea semn zodiacal, Gemenii. Dar Aerul (Raiul) este deasupra Pamantului si de aici apare diferenta intre cele doua fete ale tale. Rolul tau este sa-ti folosesti mintea si calitatile multiple pentru a aplana contradictii. Din fericire diversitatea si varietatea te fac sa continui cees ce ti-ai propus. Iti plac activitatile recreative in special cele intelectuale si apreciezi calatoriile fiind un mare pasionat de aventura si amuzament. Curios si bagaret, vrei sa afli cat mai multe informatii si fapte care se petrec in jurul tau, acumuland experienta.

Cuvantul tau forte este COMUNICARE. Este calea ta spre intelegere si unitate. Placerea ta de a folosi cuvintele iti dezvolta abilitatea in conversatie. Esti rapid, inteligent, jucaus si plin de imaginatie, receptiv la tot ce e nou si iti place sa te exprimi liber pentru a simti ca traiesti. Desi, ceea ce spui s-ar putea sa nu fie la obiect, implicarea de care dai dovada si charmul personal atrage atentia. Ca si Aerul te simti proaspat atunci cand poti evolua intelectual si misca liber fara restrictii. Totisi, cand calatoresti, e posibil sa iei cu tine pagere, mobile, laptopuri, radiouri, televizoare, etc. Iti place sa fii ocupat, sa jonglezi cu doua activitati in acelasi timp. Plictiseala, cenzura sau reprimarea te pot face nelinistit, agitat, nerabdator, iritabil, sarcastic, barfitor, cinic sau te pot duce in pragul depresiei.

Caracteristica generala a zodiei Gemeni: semn pozitiv, masculin
Element definitoriu pentru zodia Gemeni: Aer
Calitate definitorie pentru zodia Gemeni: semn Mutabil (flexibilitate)

Planetele si zodia Gemeni

Planeta guvernatoare: Mercur
Planeta carierei profesionale: Neptun
Planeta dragostei: Jupiter
Planeta câstigurilor financiare: Luna
Planeta sanatatii si a muncii: Pluton
Planeta casei si a familiei: Mercur

Culorile zodiei Gemeni: albastru, galben
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Gemeni: agata, acvamarin
Metale caracteristice pentru zodia Gemeni: mercur
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Gemeni: miercuri

Principalele calitati ale zodiei Gemeni: excelente capacitati de comunicare, agilitate mentala, capacitate de a
învata rapid
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Gemeni: comunicarea
Defecte ale nativului din zodia Gemeni: superficialitate, bârfa, exprimare neglijenta cu care poate jigni,
utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma sau a induce în eroare

Relatii între zodia Gemeni si alte zodii

Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Balanta, Varsator
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Fecioara, Sagetator, Pesti
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Pesti
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Fecioara
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Rac
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Sagetator
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Balanta
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Taur, Varsator

Personalitatea zodiei Gemeni

Nativul Gemeni este sensibil, energic, comunicativ, iubeste schimbarile; este sociabil, dar adesea indecis. Un nativ Gemeni este mobil, se adapteaza usor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. Este sociabil si cauta permanent latura vesela a vietii. Bunatatea, talentul diplomatic si negustoresc si usurinta în exprimare îi permit sa abordeze cu succes multe domenii. Nativului Gemeni i se poate reprosa orice în afara faptului ca ar fi plicticos. Activ si creativ, el cauta fascinantul si neobisnuitul.

Daca interesele de moment sunt prea puternice, atunci nativul Gemeni se orienteaza dupa cum bate vântul. Un nativ din Gemeni fuge dupa doi iepuri si îsi schimba comportamentul în functie de starea de spirit. Din acest motiv, e nehotarât si instabil, nu e întotdeauna ordonat si statornic în viata. Defectele cele mai frecvente ale nativului din zodia Gemeni sunt agitatia, lipsa concentrarii si infidelitatea, motivate de temperamentul sanguin.

Sanatate: La nativul din zodia Gemeni, sunt sensibili nervii, bratele, mâinile, întregul aparat locomotor si organele respiratorii.
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net
Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti