Horoscop - Compatibilitatea balanta-balanta


Cand doua Balante sunt impreuna, ele formeaza una dintre cele mai agreabile si bine echilibrate relatii. Duo-ul este plin de armonie si cauta sa o transmita tuturor celora cu care ia contactul. Aceasta echipa lucreaza activ impotriva injustitiei si nedreptatii. Dragostea si devotamentul fac ca relatia lor sa fie foarte reusita.

Balanta vrea sa fie tot timpul apreciata. Fiind nerabdatoare sa-i multumeasca pe ceilalti, uneori va parea prea slaba sau chiar mincinoasa. Balanta se simte cel mai bine atunci cand este implicata intr-o relatie. Activitatiile culturale si sociale sunt mult mai amuzante cand ai cu cine sa le dezbati dupa aceea.

Balanta este influentata de Planeta Venus. Relatia lor este plina de romantism, senzualitate si nu in ultimul rand placere. Se rasfata unul pe celalalt si sunt destul de indulgenti. Din cand in cand Balantele au perioade de leneveala motiv pentru care intre ele vor aparea mici probleme atunci cand aceste perioade nu coincid.

Balanta este influentata de Aer. Ei abordeaza relatia cu cei din jur intr-o maniera intelectuala, comunicarea fiind importanta. Si cel mai mic conflict care apare intre cei doi este rezolvat cu decenta si cu cat mai putin zgomot.

Balanta este sub semnul Cardinal. Sunt foarte buni initiatori de proiecte precum si la motivarea celor din jur. Dedicare si puterea cu care doua Balante lucreaza impreuna, fac ca acestea sa obtina tot ceea ce isi propun. Atata timp cat fiecare va putea sa treaca peste micile frictiuni care vor aparea intre ei, totul va fi bine.

Cel mai bun aspect al relatiei Balanta Balanta il reprezinta respectul si pretuirea pe care o au unul pentru celalalt. Dragostea si devotamentul prezente in toate aceste tipuri de relatii fac ca cei doi sa reprezinte un cuplu reusit.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net