Horoscop - Compatibilitatea balanta-gemeni


Cand Gemenii si Balanta sunt impreuna, legatura formata intre ei este bazata pe colaborare si pe intelegere. Balanta are un simt al echilibrului care ii atrage pe Gemeni, care au si ei intrucatva o natura duala. Balanta ae tendinta de a se apuca de ceva si a nu-l duce pana la capat. Da se vor incuraja unul pe celalalt in as-i alege intelept prioritatile si a le duce pana la capat, parteneriatul lor va fi destinat succesului.

Si Gemenii si Balanta au multa energie intelectuala, muncind impreuna ei vor veni cu idei si scopuri comune. Balanta isi doreste libertatea intelectuala, si poate sa analizeze o problema pe toate fetele, intelegand punctul de vedere al Gemenilor in luarea anumitor decizii. Cand Gemenii sunt nehotarati, Balanta ii va ajuta in luarea deciziei corecte, insa trebuie sa fie atenti sa nu raneasca sentimentele Gemenilor.

Balanta este influentata de Planeta Venus iar Gemenii sunt influentati de planeta Mercur. Aceste Planete reprezinta comunicarea, dragostea si romantismul. Datorita acestei combinatii Balanta si Gemenii lucreaza bine ca o echipa, fara a avea multe neintelegeri mai ales ca Balanta isi doreste pace si armonie. Gemenii pe de alta parte, vor dezbate anumite probleme chiar si numai pentru amuzamentul dezbaterii. Ei trebuie insa sa inteleaga ca Balanta va evita discutiile cu orice cost!

Si Gemenii si Balanta sunt influentati de Aer. Aerul alimenteaza legaturile intelectuale dinre ele si le intareste. Gemenii vor aprecia armonia si energia Balantei si vor tine pasul cu tendinta acesteia de a initia noi proiecte. Ambele zodii au activitati multiple, iar placerea Balantei de a realiza sondaje pentru analiza celorlalti le va da multiple ocazii de discutii.

Gemenii sunt sub semnul Schimbabil in timp ce Balanta este sub semnul Cardinal. Balanta este initiatoarea noilor idei si proiecte, iar Gemeni vor accepta aceste idei atata timp cat ele nu sunt batute in cuie. Pentru cei doi nu va fi o problema cine obtine laurii, la completarea unui proiect.

Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Balanta este abilitatea acestora de a lucra impreuna ca o echipa. Lucrand fiecare va aduce cate un punct de vedere nou, pe care celalalt il omisese. Aceasi motivatie precum si inteligenta celor doi, face ca relatie lor sa fie una de succes.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net