Horoscop - Compatibilitatea balanta-leu


Cand Leul si Balanta sunt impreuna, cei doi formeaza o echipa puternica. Leul si Balanta sunt doua zodii destul de diferite una de celalata, dar inteleg foarte bine motivele pentru care celalalt partener actioneaza. Cand energia Leului se combina cu dorinta de armonie a Balantei, relatia devine una foarte echilibrata. Cuplul va avea succes, cei doi apreciind foarte bine beneficiile pe care le pot obtine din relatia cu celalalt.

Balanta va domoli stilul prea extravagant caracteristic Leului. Farmecul si bunele maniere ale Balantei se vor contrabalansa cu personalitatea directa si un pic grosolana a Leului si vor realiza astfel o relatie plina de echilibru. Pe de alta parte Leul este mult mai decis decat Balanta astfel ca o va putea ajuta pe aceasta sa ia mai usor deciziile.

Leul este influentat de Soare iar Balanta de Planeta Venus. Cele doua zodii aduc in relatie ingrenientele de baza: caldura si pasiune. Soarele si Venus se potrivesc bine una cu cealalta. Soare este plin de energie masculina in timp ce Venus este dominata de energie feminina. Venus reprezinta frumosul si romantismul in timp ce Soarele propaga lumina si sustine viata relatiei.

Leul este influentat de Foc iar Balanta de Aer. Aceste doua elemente ori se vor alimenteaza unul pe celalalt ori se vor distruge unul pe celalalt. Balanta va trebui sa fie cat mai diplomata cu ambitia Leului. Ambii parteneri vor participa in proiectele initiate de celalalt. Cand sunt o echipa tot ceea ce isi propun este posibil, insa trebuie sa fie tot timpul atenti la sentimentele pe care le au unul pentru celalalt precum si la dorintele individuale. Abordarea practica a Leului va intre probabil in conflict cu abordarea intelectuala a Balantei.

Leul este sub semnul Fix iar Balanta sub semnul Cardinal. Leul va fi probabil conducatorul relatiei, datorita energiei pe care o are in timp ce Balanta va actiona din umbra cu ajutorul farmecului pe care il are. Este important ca Leul sa inteleaga si sa accepte compromisul ca fiind singura forma in care se poate ajunge la intelegere in aceasta relatie. Balanta care deobicei asculta ambele fete ale unei probleme accepta compromisurile foarte usor.

Cel mai bun aspect al relatiei Leu Balanta este armonia rezultata din combinarea Soarelui cu Venus. Fiecare partener aduce in relatie ceea ce ii lipseste celuilalt, cuplul fiind unul reusit.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net