Horoscop - Compatibilitatea balanta-varsator


Cand Balanta si Varsatorul sunt impreuna, relatia dintre cei doi este plina de dinamism. Varsatorul si Balanta impartasesc aceleasi pasiuni pentru arta, activitati intelectuale si culturale si nu le place sa aiba o viata plina de restrictii. Varsatorul prefera sa invete, experimentand in timp ce Balanta prefera o carte buna. Impreuna cei doi pot invata sa aprecieze ceea ce singuri poate nu ar fi reusit.

Si Varsatorul si Balanta au multa energie si vor reusi sa-si indeplineasca cam tot ce isi propun. Varsatorul vrea sa aiba libertatea de a isi experimenta ideile in timp ce Balanta isi doreste libertatea intelectuala. Atunci cand Balanta va oscila Varsatorul o va ajuta sa se hotarasca.

Balanta este influentata de Planeta "Venus" iar Varsatorul este influentat de Planetele "Uranus" si "Saturn". Aceste planete reprezinta placerea si viziunea radicala, iar in cazul Varsatorului, posibilitatea de a-si chinui dusmanii. Datoriata acestei combinatii, Varsatorul si Balanta lucreaza bine in echipa, fiecare atingandu-si scopul in moduri diferite. Vor exista si certuri insa de cele mai multe ori Balanta le va inabusi.

Si Balanta si Varsatorul sunt influentati de "Aer". Intre ei se creaza o puternica legatura intelectuala si emotionala. Cei doi impartasesc aceasi nevoie de viata sociala. Cand coopereaza, totul este posibil! Balanta il va urma pe Varsator in multitudinea de proiecte in care acesta se va lansa. Dorinta Balantei de sondaje intelectuale si de mentinere a armoniei cuplului le va da multe subiecte de discutii.

Balanta este influentata de semnul "Cardinal" iar Varsatorul este influentat de semnul "Fix". Varsatorul este initiatorul ideilor noi si radicale pe care Balanta le va accepta cu cea mai mare placere atata timp cat nu se simt impinsi de la spate. Nici unul dintre ei nu este preocupat de cine va lua laurii la sfarsit.

Cel mai bun aspect al relatiei Balanta-Varsator este abilitatea lor de a coopera. Impreuna vor invatata mult mai multe decat ar fi reusit fiecare separat. Multitudinea punctelor de interes comun ii face sa fie o relatie cu foarte sanse foarte mari de succes.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net