Horoscop - Compatibilitatea berbec-balanta

Cand un Berbec si o Balanta sunt impreuna, cele doua poluri opuse ale zodiacului se intalnesc. Berbecul si Balanta sunt doi zodii aflate in poziti diametral opuse. Fiecare zodie are ceea ce ii lipseste celeilalte. Diferentele dintre cele doua zodii sunt profunde: Berbecul e impulisv, dinamic, bataios in timp ce Balanta e indecisa, linistita si iubitoare de pace. Cand comunica si lucreaza impreuna Balanta il poate convinge pe Berbec ca modul lor de abordare nu este intotdeauna cel mai corect.

Zodiile aflate la poluri opuse de multe ori impartasesc o atractie sexuala puternica. In general aceste relatii sunt frumoase cat timp exista armonie si pace dar se strica imediat ce apar certuri. Combinatia Berbec-Balanta este bine echilibrata. Balanta este fermecatoare, inteligenta si foarte manierata, calitati atragatoare pentru Berbec. Pe de alta parte Berbecul este mult mai decis decat Balanta. Berbecul o poate ajuta pe Balanta sa ia deciziile mult mai usor si mai spontan.

Berbecul este sub semnul Planetei Marte ia Balanta sub semnul Planetei Venus. Cele doua zodii aduc in relatie 2 ingreniente necesare: dragoste si pasiune! Marte si Venus sunt recunoscute ca simboluri pentru barbat si femeie asa ca acesta relatie are un echilibru stabil intre energia masculina si feminina.

Berbecul este sub semnul "Focului" iar Balanta sub semnul "Aerului". Aerul alimenteaza focul si-l face sa arda. Balanta se poate adapta la nevoia de actiune si energie a Berbecului si ambele zodii au spirit de initiativa. Doar ca trebuie sa invete sa-l foloseasca impreuna. Cand coopereaza cei doi pot obtine totul, insa totusi pot exista mici probleme datorita diferentelor profunde dintre zodii. Nevoia Berbecului de actiune se poate confrunta cu nevoia Balantei de activitate intelectuala.

Si Berbecul si Balanta sunt sub influenta semnului "Cardinal". Ambii parteneri au initiativa, dar trebuie sa invete sa conlucreze pentru a o fructifica. Berbecul va lua probabil conducerea datorita energiei si naturii lor mai impulsive in timp ce Balanta va incerca sa-l indrume in planul intelectual.

Ambilor insa le place sa conduca, insa au metode diferite de a obtine conducerea. Berbecul o face prin autoritatea personala in timp ce Balanta isi foloseste farmecul propriu. Pentru amandoi este important sa inteleaga compromisurile si sa le aplice. Balanta, analizand ambele fete ale unei probleme poate ajunge la compromisuri mai usor in timp ce Berbecul le va accepta mult mai greu datorita incapatanarii native. Balanta va trebui sa renunte de mai multe ori pentru a isi pastra pacea conjugala pe care doresc.

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Balanta este armonia rezultata din unirea lui Venus cu Marte. Fiecare partener aduce in relatie ceea ce celuilalt ii lipseste, asadar exista o mare armonie si echilibru intr-o astfel de relatie.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net