Horoscop - Compatibilitatea berbec-berbec

Cand doi berbeci sunt impreuna, intre ei se formeaza o relatie foarte dinamica, spontana si uneori competitiva. In aceasta relatie se ajunge destul de repede la certuri si scandaluri. Berbec-Berbec e ca si cum te-ai uita intr-o oglinda. Berbecul poate respecta nevoia partenerului sau de independenta deoarece si el simte la fel. Dar poate deveni repede posesiv si atunci cei doi se vor transforma in doi luptatori! Este important pentru ei sa invete sa lucreze impreuna in loc sa se intreaca, deoarece cu o energie ca a lor combinata se poate obtine foarte mult.

O legatura Berbec-Berbec reprezinta intalnirea a doua suflete puternice, iar relatia formata intre ei este de multe ori vesela si interesanta. Le place sa incerce cat mai multe activitati impreuna, si sa fie in aceeasi echipa. Pot fi generosi unul cu celalalt, dar datorita ego-ului puternic pe care il au le poate fi greu sa isi rezolve problemele. Trebuie sa fie atenti sa nu devina egoisti - amandorura le place sa fie totul cum zic ei. Deoarece Berbecii sunt foarte deschisi, relatia lor nu va avea probleme legate de ipocrizie sau inselare.

Berbecul se afla sub semnul planetei Marte. Cand doi oameni ce detin energia lui Marte sunt impreuna, este ca si cum doi soldati se intalnesc pe campul de lupta: pot lupta ori impreuna ori unul impotriva celuilalt. Amandoi au caractere puternice si le plac provocarile, asa ca e ceva normal pentru ei sa se certe tot timpul.
Berbecul este sub semnul Focului. Au o energie de nestavilit, asa ca se intampla rar ca unul dintre parteneri sa oboseasca in timp ce al doilea mai vrea sa continue. Desi se poate intampla foarte des sa nu fie de acord diferentele de opinie nu dureaza mult deoarece sunt prea grabiti sa treaca la urmatoarea provocare pentru ca sa stea suparati. Vor exista si lupte pentru conducere asadar compromisurile vor fi necesare. Daca cei doi reusesc sa-si controleze ego-ul relatia lor va fi una frumoasa si poate indelungata.

Berbecul este sub semnul "Principal". Intr-o combinatie Berbec-Berbec, ambii parteneri au initiativa, asa ca rareori se intampla ca cei doi sa astepte sa se cunoasca mai bine inainte de a porni o relatie. Cand stiu ce vor, incerca sa obtina!

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Berbec il reprezinta natura spontana si dinamica a relatiei. Nici unul dintre parteneri nu se va plictisi. Energia lor si abilitatea de a se impaca imediat face ca cei doi sa fie compatibili si relatia lor sa fie una pasionala.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net