Horoscop - Compatibilitatea berbec-capricorn

Cand un Berbec si un Capricorn sunt impreuna, trebui sa depuna multe eforturi pentru a se asigura ca amandoi au scopuri comune. Cei doi reprezinta "Broasca si Iepurele" zodiacului; Berbecul se misca repede si incearca sa obtina totul, riscand totul, in timp ce Capricornul uraste riscul si ii place sa se miste incet, insa amandoi isi urmaresc scopul pana la epuizare. Amandoi parteneri sunt siguri de scopul pe care vor sa-l atinga dar au cai diferite de a ajunge acolo.

Capricornul este foarte tacut si nehotarat in timp ce Berbecul este mai spontan. Ambii partenerii sunt incapatanati, asa ca atunci cand vor lucra in aceeasi echipa trebui sa aiba roluri bine definite in asa fel incat sa nu se blocheze unul pe altul. Modul lor de a vedea lucrurile este foarte diferit: Berbecul cauta o scurtatura care sa-i usureze munca in timp ce Capricornul ar prefera sa faca totul de la cap la coada, pentru a fi sigur de reusita. Dar odata ce fiecare a inteles stilul celuilalt, metodele lor diferite de abordare ii vor ajuta sa obtina ceea ce singuri nu ar fi reusit.

Berbecul este sub influenta Planetei Marte iar Capricornul sub ce a Planetei Saturn. Aceste Planete au de multe ori divergente asa ca e nevoie ca cei doi parteneri sa descopere aceste divergente si sa se depaseasca. Cei aflati sub influenta Planetei Saturn isi urmaresc scopul prin tot felul de dificultati si nu se lasa pana nu-l obtin; cei aflati sub influenta Planetei Marte au energia de a duce un proiect pana la capat in ciuda tuturor obstacolelor. Ambii parteneri sunt fermi si nici unul nu cedeaza usor. Insa daca energiile celor doua planete nu sunt canalizate catre un scop pozitiv, totul poate duce la certuri si in cel mai rau caz la violente.

Berbecul este influentat de "Foc" in timp ce Capricornul este influentat de "Pamant". Berbecul este dinamic, in timp ce Capricornul este mai mult practic. Capricornul se intreaba "Oare ce bun mi-ar putea aduce aceasta actiune?", in timp ce Berbecul pur si simplu isi urmareste dorintele de moment, fara a avea un plan in minte.
Desi fiecaruia dintre ei ii vine greu sa-l inteleaga pe celalalt, cand lucreaza impreuna fac o echipa imbatabila datorita calitatilor complementare.
Berbecul si Capricornul sunt amandoi influentati de semne "Cardinale". Ambii parteneri au initiativa, dar modurile lor de a lucra sunt atat de diferite incat cel mai bine pentru ei este ca fiecare sa aiba partea lui, bine definita de a celuilalt. La suprafata Berbecul este un conducator, grabindu-se pentru a indeparta orice obstacol, dar Capricornul va fi si el in mod indirect factor de decizie. Este important pentru amandoi sa inteleaga ca, compromisul este o cheie a succesului.

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Capricorn, este ca fiecare are calitati diferite de ale celuilalt, facand astfel relatia lor una complementara. Odata ce fiecare ii intelege celuilalt calitatile si defectele, cei doi se pot contopii pentru a forma unul!Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net