Horoscop - Compatibilitatea berbec-fecioara

Atunci cand Berbecul si Fecioara se intalnesc in primul moment li se va parea ca nu prea au nimic in comun si ca nu au ce invata unul de la celalalt. Aceasta e o relatie care are nevoie de timp pentru a se solidifica, si fiecare partener trebuie sa-l inteleaga pe celalalt.

In multe feluri, Berbecul si Fecioara sunt diferiti: Berbecul este dominant, agresiv, tot timpul sarind de la o idee la alta, in timp ce Fecioara este captivata de detalii, linistita si chiar timida si isi urmareste scopul cu rabdare.
Datorita multelor diferente Berbecul si Fecioara pot invata multe unul de la celalalt odata ce se privesc mai in profunzime.

La inceputul relatiei, cei doi nu vor vedea la celalalt decat greselile. Berbecul va fi prea lipsit de tact pe gustul Fecioarei in timp ce Fecioara va fi prea posomorata pentru gustul Berbecului. Dar odata ce nu-si vor mai vedea unul altuia defectele si se vor ocupa mai mult de calitati vor decoperii adevarata legatura dintre ei. Berbecul o va invata pe Fecioara sa fie amuzanta si spontana. Fecioara il va educa pe Berbec sa fie mai rabadtor si sa dea atentie la detalii. Berbecului i se poate parea ca Fecioara este prea critica in timp ce Fecioara il poate acuza ca e superficial. Ca intotdeauna adevarul este undeva la mijloc si cei doi trebuie sa ajunga la un compromis.
Berbecul este influentat de Planeta Marte iar Fecioara este influentata de Planeta Mercur. Astfel Berbecul se repede cu capul inainte la atac, fara a analiza problema inainte. Fecioara vrea insa mai intai sa analizeze totate detaliile inainte de a trece la fapte.

Berbecul este influentat de "Foc" in timp ce Fecioara e influentata de "Pamant". Berbecul pleaca la drum pe baza unui capriciu sau din interes, in timp ce Fecioara sta mai intai si analizeaza problema. Fecioara va cantari toate posibilitatile inainte de incepe un proiect in timp ce Berbecul alege ce i se pare mai interesant si se arunca cu capul inainte.

Desi acestor doi li se poate parea foarte dificil sa se puna in locul celuilalt, atunci cand lucreaza impreuna fac o echipa excelenta.

Berbecul este sub semnul "Cardinal" iar Fecioara sub semnul "Schimabil". Fecioara nu are nevoie sa fie seful sau liderul; cand li se ofera o sugestie viabila si vad un rol pentru ei in acesta sugestie, o vor urma cu placere. Berbecul, pe de alta parte, este cel care deobicei da sugestii si atribuie roluri.

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Fecioara este eficacitatea grupului cand lucreaza ca o echipa, atat in planul afacerilor cat si in cel personal. Personaliatile lor, opuse in foarte multe privinte, fac ca fiecare sa-l completeze pe celalalt, devenind astfel Unul!


Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net