Horoscop - Compatibilitatea berbec-gemeni

Cand un Berbec si cineva din zodia Gemeni sunt impreuna, relatia lor are o natura atat fizica cat si intelectuala. Exista multa animatie si optimism in sanul acestei relatii. Semnele care sunt complet diferite de cele mai multe ori se inteleg cel mai bine. Berbecul are un anumit spirit de pionierat care este atractiv pentru Gemeni. Totusi certuri se pot isca daca Berbecul ia flirturile Gemenilor prea in serios sau Gemenii simt ca Berbecul este prea posesiv. Cei doi sunt o pereche bine potrivita desi Berbecul vrea sa incerce ceva imediat in timp ce Gemenii ar vrea mai intai sa discute. Impreuna cei doi pot face noi descoperii pe care singuri poate ca nu le-ar fi facut.

Si Berbecul si Gemenii au multa energie, si pot lucra foarte bine impreuna. Berbecului ii place sa inceapa un proiect fara a se gandi prea mult inainte. Gemenii prefera mai intai sa analizeze proiectul, pe toate fetele, inainte de a se apuca de munca. Cand Gemenii sunt indecisi, Berbecul il poate ajuta sa ia o decizie insa trebui sa fie atent sa nu para prea autoritar.
Berbecul este sub influenta Planetei Marte iar Gemenii sub influenta Planetei Mercur. Aceste doua planete reprezinta comunicarea si actiunea fizica. Datorita modurilor diferite de abordare a unei probleme, Berbecul si Gemenii lucreaza bine in echipa, completandu-se unul pe celalalt. Se poate intampla sa aiba loc certuri; Gemenii vor participa la aceste certuri mai mult din placere si din joaca in timp ce Berbecul le va lua in serios. Cei doi parteneri trebuie sa inteleaga modul in care este perceput de celalalt si sa incerce sa evite certurile in loc sa devina prea implicati in ele.

Berbecul este influentat de "Foc" in timp ce Gemenii sunt influentati de "Aer". Aerul alimenteaza Focul si il face sa arda. Cand cei doi lucreaza impreuna ca o echipa totul este posibil! Gemenii pot sa-l urmeze pe Berbec in multitudinea de proiecte si actiuni in care acesta se lanseaza si-l poate ajuta cu abordarea sa intelectuala.
Berbecul este sub influenta semnului "Cardinal" in timp ce zodia Gemenilor este sub influenta semnului "Schimbabil". Berbecul este este un initiator de noi idei si proiecte iar Gemenii le vor accepta si le vor urma atata timp cat nu sunt fortati sa o faca. Cand lucreaza impreuna, cei doi nu se vor certa pentru cine va primi laurii. Berbecului ii place gloria in timp ce Gemenilor le place sa conduca din umbra. Ambii parteneri sunt mai potriviti pentru a incepe ceva decat pentru a termina acel lucru.

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Gemeni este capacitate lor de a lucra ca unul. Impreuna ei pot realiza mult mai multe decat unul singur ar fi reusit. Reusitele lor vor face ca relatia pe care o au sa fie una de durata.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net