Horoscop - Compatibilitatea berbec-pesti

Cand Berbecul si Pestii se intalnesc, relatia lor este adeseori benefica pentru ambele parti. Berbecul este un semn zodiacal puternic care isi urmeaza impulsurile fara sa-i pese de consecinte. Pestele este mai tacut fiind unul dintre visatorii zodiacului. In multe situatii ei sunt in contradictie cu Bebecul iar la suprafata par a fi o pereche putin probabila. Dar atunci cand tin unul la celalalt, sunt capabili sa indeplineasca dorintele unul celuilalt si au o relatie implinita.

Berbecul este un lider si initiator iar in relatia cu Pestii adeseori devine protectorul partenerului lor mai sensibil. Pestele in schimb, ii da Berbecului intelegere tacita si un loc de rastriste fata de viata agitata a Berbecului.

Pestele e o zodie care, ca si Apa, se adapteaza oricaror situatii in care sunt pusi si au tendinta sa se daruiasca partenerului. Adeseori ii inteleg pe Berbeci in modul in care nici un alt semn zodiacal o face. Stilul "direct" al Berbecului se combina cu intelegerea Pestilor fata de alti semeni pentru a da nastere unei intelegeri si aprobari reciproce care nu trece de aroganta - in felul in vare Berbecii se poarta de unii singuri - si nu este exagerat de concilianta, asa cum Pestii singuri pot.

Berbecul se afla sub influenta planetei Marte si Pestii sub influenta planetelor Jupiter si Neptun. Marte aduce actiuni si energie relatiei Berbec-Pesti. Neptun este un mare tablou de idei si iluzii dar este de asemenea implicat cu deziluzii si fantezii. Berbecul poate ajuta Pestii transformand fanteziile acestora in realitate. Jupiter lucreaza direct cu Pestii luand o atitudine mai blanda stilului necugetat si imprudent al Bebecului, temperandu-l.

Berbecul este un semn de "Foc" si Pestele de "Apa". Desi aceste doua elemente sunt opuse ei se pot uni formand o echipa buna folosind emotia si elanul psihic in obtinerea lucrurilor dorite. Pestele il poate ajuta pe Berbec sa se relaxeze si sa-l invete sa devina mai pasiv in demersuri, pe cand Berbecul invata Pestele sa dea piept cu lumea si de a-si asuma fel si fel de riscuri care duc la rezultate satisfacatoare.

Cu timpul, Pestii se topesc dupa Berbeci, prea multa Apa estompand entuziasmul Berbecului. Opus, prea mult Foc poate fierbe Apa si dezgoli din punct de vedere emotional Berbecii, lasandu-i indiferenti. Berbecii si Pestii trebuie sa negocieze pentru a se asigura ca balanta este mentinuta.

Berbecul este un semn "Cardinal" iar Pestele un semn "Variabil". Spre deosebire de Berbec, carora le place sa fie lideri sau sefi, Pestilor le place sa sprijineprin proiecte si solutii, facandu-le placere sa munceasca din greu. Marea lor placere este sa ajute pe altii. Berbecul, pe de alta parte, este cel care are initiativa ideii in prim plan repartizand problemele celorlalti.

Cel mai important aspect in relatia Berbec-Peste este ca au multe de invatat unul de la celalalt. Pestele le arata Berbecilor cum sa-i pese de problemele altora, iar Berbecii invata Pestii cum sa-si puna in aplicare visele. Abilitatea cu care fiecare prevede nevoile celuilalt face ca relatia lor sa fie o relatie reciproca.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net