Horoscop - Compatibilitatea berbec-rac

Cand Berbecul si Racul sunt impreuna, ei reprezinta un exemplu tipic al cazurilor in care contrariile se atrag. Berbecul este repezit si fara tact in timp ce Racul este sensibil. Chiar daca Racului ii place ca relatia sa decurga lin dinamismul Berbecului poate fi stimulant. Berbecul pe de alta parte poate gasi sensibilitatea Racului atragatoare. Se poate intampla ca sa se iveasca probleme daca Racul se afla intr-o faza proasta sau Berbecul devine prea violent. Ambii trebuie sa isi faca timp pentru a intelege problemele celuilalt precum si ca vin din directii diferite dar ca pot lucra impreuna pentru a-si indeplini un scop comun.

Racul este simbolul inimii in timp ce Berbecul este un soldat ce accepta fiecare provocare. Berbecul este foarte grijuliu cu Racul; poate fi pentru Rac cavalerul in armura stralucitoare. In schimb, Racul ii ofera Berbecului o anumita siguranta emotionala si fericire in viata domestica. Uneori Racul isi poate crea o imagine idealizata a partenerului sau sau poate devenii prea posesiv. Berbecul il poate ajuta sa-si recapete increderea in relatia lor. Berbecul are nevoie sa asculte sfaturile Racului; Racul are un instinct foarte puternic si sfaturile sale il pot ajuta pe Berbec sa nu faca greseli prostesti sau sa ia decizii pripite.

Berbecul este sub semnul Planetei Marte iar Racul sub cel al Lunii. Berbecul are un mod deschis si pasional de a fi care atrage Racul, care deseori isi interiorizeaza emotiile si sentimentele. Racul poate avea o energie intensa iar Berbecul il poate ajuta sa si-o elibereze. Luna creaza mareele pe Pamant, afectand putin dar sigur viata de pe acesta; Daca Racul actioneaza in principal din spatele scenei Berbecul sare cu capul inainte. Racul are tendinta sa fie sentimental, si il poate invata pe Berbec sa-si tempereze actiunile si sa aprecieze mai mult bucuriile vietii in loc sa aiba actiuni pripite.

Berbecul este sub semnul Focului iar Racul sub cel al Apei. Aceste 2 elemente pot face o combinatie grozava daca lucreaza impreuna, folosindu-si emotiile si puterea pentru a duce lucrurile la capat. Racul il poate ajuta pe Berbec sa isi domoleasca felul de a fi si sa devina mai bland, in timp ce Berbecul il invata pe Rac sa iasa din carapace. Totusi Racul poate exagera si-l poate sufoca pe Berbec cu prea multa afectiune in timp ce Berbecul il poate face pe Rac sa-si epuizeze toate energiile. Berbecul si Racul trebuie sa discute deschis si la obiect pentru a pastra o balanta.

Si Berbecul si Racul sunt semne Cardinale. Ambii parteneri au initiativa, dar trebuie sa lucreze in echipa pentru ca initiativele lor sa poate fi puse in aplicare. La suprafata, Berbecul este un lider, grabindu-se sa accepte orice provocare, insa Racul va avea si el conducerea, indirect, prin controlul emotional si abilitatea de a cantarii situatia. Racul tinde sa ajunga la un compromis mai repede decat Berbecul.

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Rac este ca, odata ce au realizat ca sunt in aceeasi echipa, combinatia de Foc-Apa functioneaza foarte bine. Posibilitatea fiecarui partener de a oferi ceea ce ii lipseste celuilalt face ca relatia lor sa fie una echitabila.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net