Horoscop - Compatibilitatea berbec-scorpion

Cand un Berbec si un Scorpion sunt impreuna, cei doi se pot intreba oare cum s-au descrucat pana acum fara celalalt! Ambii parteneri iubesc puterea si daca invata sa lucreze impreuna in loc sa lucreze unul impotriva celuilalt, pot obtine tot ce isi doresc. Scorpionul are o putere de concentrare mai mare decat Berbecul, in timp ce Berbecul are un spirit de initiativa foarte atragator pentru Scorpion.

Relatia lor poate sa fie una orientata pe scop. Este de multe ori foarte pasionala si deseori apar certuri, deoarece ambii parteneri au tendinte de gelozie. Scorpionul tinde sa fie mai rabdator, dar si mai posesiv decat Berbecul. In ciuda diferentelor dintre ei, amandoura le place riscul ceea ce va face ca relatia lor sa nu fi deloc plictisitoare!

Bebecul si Scorpionul pot avea o multime de aventuri impreuna. Se poate intampla sa nu se inteleaga unul cu celalalt deoarece Bebecul este mai extrovertit in timp ce Scorpionul are un caracter introvertit. Cei doi trebuie sa se intalneasca pe teren neutru si sa incheie un armistitiu pentru ca relatia lor sa poate continua.

Bebecul e influentat de Planeta Marte in timp ce Scorpionul este sub influenta Planetelor Pluto si Marte. Cand doi parteneri cu energia lui Marte se intalnesc sunt ca doi soldati pe campul de lupta: pot fi preteni buni sau dusmani de moarte. Marte simbolizeaza si pasiunea asa ca relatia lor este una foarte activa. Amandoura le plac provocarile asa ca e ceva normal pentru ei sa se certe mai tot timpul. Pluto aduce un plus de intensitate si dinamism.

Berbecul este influentat de semnul "Focului" iar Scorpionul de semnul "Apei". Aceste doua elemente pot realiza o combinatie reusita daca lucreaza impreuna, folosindu-si energia fizica si emotionala. Scorpionul este un strateg, si-l poate auta pe Berbec sa-si planifice o actiune inainte de a o lua. Scorpionul se poate dovedi a fi prea dominant int timp ce Berbecul poate deveni razbunator. Cei doi trebuie sa lucreze impreuna pentru a pastra echilibrul relatiei.
Berbecul este sub semnul "Cardinal" in timp ce Scorpionul este influentat de semnul "Fix". Berbecul ii da Scorpionului initiativa sa faca ceva doar pentru experienta, in loc sa isi urmeze mereu o agenda bine stabilita. Scorpionul il poate ajuta pe Berbec sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput. Amandoi sunt loaiali si devotati unul altuia, si atunci cand au incredere unul in altul amandoi pot juca rolul de sef: Berbecul cu initiativa iar Scorpionul ca lider emotional.

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Scorpion este puterea rezultata din combinarea calitatilor celor doi. Ei pot obtine multe, mai ales atunci cand lupta pentru aceeasi cauza. Au spirit de invingatori si nu se vor lasa pana cand nu obtin ceea ce vor.


Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net