Horoscop - Compatibilitatea berbec-taur

Cand un Berbec si un Taur sunt impreuna, relatia lor este o combinatie de iubire, datorita Taurului si pasiune, datorita Berbecului. Relatia este una echilibrata. Berbecul vrea sa sara cu capul inainte in timp ce Taurul vrea sa analizeze mai intai problemele. O relatie Berbec-Taur poate fi plina de invataminte pentru ambi parteneri. Taurul este senzual, rabdator si bland. Berbecul este atras de senzualitatea Taurului, in timp ce Taurului poate invata de la Berbec farmecul riscului si al aventurii. Taurul este mai rezervat si mai practic in timp ce Berbecul este mai impulsiv si mai agresiv. Cele doua zodii creaza un echilibru stabil intre ele, fiecare putand invata de la celalalt.
Uneori Berbecul ar putea incerca sa faca pe Taur sa ia decizi pripite, insa cu ajutorului calmului caracteristic Taurul il va convinge sa-si tempereze comportamentul.

Berbecul este influentat de Planeta Marte in timp ce taurul este influentat de Planeta Venus. Cele doua zodii pun astfel baza unei relatii: dragoste si pasiune. Venus si Marte se inteleg foarte bine impreuna. Simbolurile sunt in mod universal recunoscute ca reprezentarea feminitatii si am masculinului, asadar relatia lor are un bun echilibru de energie feminina si masculina.

Berbecul este influentat de "Foc" in timp ce Taurul este influentat de "Pamant". Berbecul vrea sa-si poarte in maine propriul destin, in timp ce Taurul are nevoie de securitate si stabilitate. Uneori Taurul poate fi prea posesiv, lucru care-l poate deranja pe Berbecul independent. cand Taurul va intelege ca relatia lor este puternica, vor fi mai permitivi cu nevoia Berbecului de libertate; Berbecul trebuie sa-l reasigure pe Taur ca este iubit.
Berbecul este sub influenta semnului "Cardinal" in timp ce Taurul este sub influenta semnului "Fix". In aceasta relatie, Berbecul nu va reusi sa-si faca de cap oricat de mult ar vrea. Taurul este foarte hotarat si nu se lasa induplecat cu una cu doua. Ambii vor sa fie sefi, asa ca din nou apare nevoia unui compromis. In loc sa se simta prea sigur de sine, Berbecul poate invata sa cantareasca mai bine evenimentele inainte sa actioneze; Taurul poate invata sa fie mai spontan si sa descopere frumusetea vietii!

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Taur este natura ei pasionala si camadereasca in acelasi timp. Personalitatile lor diferite si abilitatea de a invata unul de la altul face ca relatia lor sa fie una foarte puternica.


Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite | RoDirector | Forumul tau gratuit | Paginile.net