Horoscop - Compatibilitate capricorn-capricorn


Cand doi Capricorni sunt impreuna, ei se pot coordona, organiza in asa fel incat totul sa le iasa cu o precizie milimetrica. Un cuplu de Capricorni, da dovada de o tenacitate si o energie cu ajutorul caruia ar putea urca si cel mai inalt munte numai pentru a se vedea incununati de succes. Insa tot datorita acestei energii cand intre cei doi apar dispute, cu greu vor putea fi depasite.

Cand e vorba de coordinarea unei afaceri sau a unei gospodarii, acest cuplu este cel mai potrivit. Loiali si darnici, fiecare este devotat celuilalt fara a intrece masura, o combinatie dorita de ambii parteneri.

Capricornul este influentat de Planeta Saturn. Saturn este axat pe indeplinirea scopurilor prin multa munca. Perechea este orientata catre cariera. Tenacitatea si devotamentul ii poate face sa para rigizi in anuminte momente, dar un partener Capricorn nu se va lasa pacalit de aparente. Cei doi comunica bine impreuna si le place sa duca lucrurile la final impreuna. Relatia este solida, dar mai putin axata pe planul emotional decat majoritatea celorlalte perechi din zodiac.

Capricornul este influentat de Pamant. Interesul lui este in principal material fiind dispus sa munceasca oricat pentru a obtine o casa si o masina luxoasa plus un trai un pic mai mult decat decent. Activitatiile si responabilitatiile zilnice mereu prezente in orarul Capricornului. Cei doi vor avea nevoie de activitati recreative altfel relatia lor va cadea in rutina si de aici nu mai e mult pana la ruperea ei.

Capricornul este sub semnul Cardinal. Acestui cuplu ii place sa initieze idei noi si apoi sa le duca la indeplinire. Conservatori si avand intotdeauna grija sa aiba spatele asigurat, ei vor investi in aplicatii practice de la care vor cauta apoi rezultatul palpabil. Amandoi pot fi rezervati si reci, motiv pentru care cei doi pot ajunge la dispute.

Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn Capricorn este dedicare cu care ce doi a grija de responabilitatiile atat personale cat si ale amandoura. Atata timp cat fiecare dintre parteneri isi aduce aminte ca trebuie sa mai si rada din cand in cand, relatia va fi un satisfacatoare.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net