Horoscop - Compatibilitate capricorn-fecioara


Cand Fecioara si Capricornul sunt impreuna, relatia dintre ei este atat pragmatica cat si sensibila. Ambele zodii sunt rationale si inteligente si fiecare asteapta foarte multe de la celalalt. Fecioara apreciaza dedicarea si tenacitatea Capricornului iar Capricornul admira pragmatismul Fecioarei si atentia pe care aceasta o acorda detaliilor. Impreuna ei vor forma o pereche stabila, o uniune solida, bine ancorata in viata de zi cu zi.

Relatia are o fundatie puternica, bazata pe securitate materiala si abordare realistica a vietii in general. Nici unul dintre ei nu este condus de emotii sau impulsuri. Depind unul de celalalt si sunt foarte conservatori. Fecioara ii va arata Capricornului cum sa se relaxeze si sa aprecieze tot ceea ce au obtinut in timp ce Capricornul o va ajuta pe Fecioara sa-si atinga scopurile. Vor avea o viata foarte confortabila impreuna.

Fecioara este influentata de Mercur iar Capricornul de Saturn. Mercur reprezinta pragmatismul si comunicativitatea. Saturn reprezinta disciplina, ambitia si munca din greu pentru atingerea scopurilor. Fecioara ii va arata Capricornului cum sa se bucure de roadele muncii sale si va avea grija in acelasi timp sa pastreze relatia dintre ei in buna forma. Capricornul ii va arata Fecioarei cum sa fie mai disciplinata si sa-si urmareasca scopul. Impreuna acest cuplu se va bucura de o viata fericita si linistita.

Si Fecioara si Capricornul sunt influentate de Pamant. Pe langa ordine si disciplina cuplul este foarte posesiv si se va inconjura cu o serie de obiecte de bun gust. Mai degraba ar ramane fara nimic decat sa se multumeasca cu mai putin. In plus ei sunt o pereche practica, si au rareori probleme datorate exceselor.

Fecioara este sub semnul Schimbabil iar Capricornul sub semnul Cardinal. Fecioara este mai adaptabila la situatiile noi si nu are nici o problema in a-l urma pe Capricorn in proiectele acestui atata timp cat are un rol destul de important. Capricornul are un spirit deosebit de initiativa (mai ales in domeniul afacerilor).

Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara Capricorn este dedicarea cu care acestia duc totul la bun sfarsit. Ambii parteneri apreciaza o viata sigura, comoda si lucreaza bine impreuna cand vor sa atinga acelasi scop. Interesele lor comune vor transforma relatia lor intr-una plina de succes.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net