Horoscop - Compatibilitate capricorn-taur


Cand Taurul si Capricornul sunt impreuna, relatia dintre ei este una practica si un pic sensibila. Amandoi sunt foarte disciplinati, cu standarde inalte. Taurul apreciaza devotamentul Capricornului in timp ce Capricornul admira puterea de concentrare a Taurului. Aceasta relatie are radacini foarte solide, bazate pe abordarea realista si pe siguranta de care au nevoie. Amandoi sunt conservatori si devin dependenti unul de celalalt. Taurul il poate ajuta pe Capricorn sa se relaxeze si sa aprecieze rezultatele muncii sale. Capricornul il poate motiva pe Taur in a-si atinge scopul si a-si transforma visul in realitate.

Taurul este sub influenta Planetei Venus iar Capricornul sub influenta Planetei Saturn. Venus este calda si feminina in timp ce Saturn este plin de energie masculina. Taurului ii plac romantismul si senzualitatea in timp ce Capricornul apreciaza munca si disciplina. Taurul ii va arata Capricornului cum sa se bucure de o pauza si cum sa aprecieze frumosul si confortul. Capricornul il va invata pe Taur cum sa fie mai disciplinat si cum sa-si atinga scopul.

Si Taurul si Capricornul sunt sub semnul "Pamantului", fiind materialisti. Amandoi apreciaza o casa frumoasa, o vestimentatie pe masura si masinile luxuoase. Cei doi sunt o pereche frumoasa si vor avea rar probleme din cauza lacomiei unuia dintre ei sau a indulgentei exagerate.

Taurul este influentat de semnul "Fix" iar Capricornul de semnul "Cardinal". Taurul este foarte hotarat si odata ce a luat o decizie rar mai renunta la ea. Aceasta ii va acorda Capricornului siguranta emotionala de care are nevoie in relatie, Taurul fiind dedicat complet acesteia. In schimb Capriconul poate aduce noi idei si solutii, mai ales intr-o relatie profesionala, si poate incepe noi proiecte pe care Taurul le va duce la bun sfarsit mai incolo.
Aceste doua zodii lucreaza bine impreuna:Capricornul initiaza o idee iar Taurul o face sa functioneze.

Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Capricorn il reprezinta interesele lor comune si hotararea cu care isi urmaresc scopul.
Cei doi lucreza foarte bine ca o echipa si astfel relatia lor este una compatibila.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net