Horoscop - Compatibilitate fecioara-fecioara


Cand doua fecioare sunt impreuna, ele traiesc in pace si armonie. Desi prefectionismul si scepticismul care ii caracterizeaza pe amandoi pot duce la conflicte, duo-ul le va rezolva repede pentru putea trece la urmatoarea problema.

Relatia functioneaza la fel de bine ca un mecanism bine uns, mai ales cand dureaza de mai mult timp, sau cei doi au copii. Nu exista nici o indoiala cu privire la rolul fiecaruia in relatie, si ambii parteneri sunt foarte fericiti cu aceasta conventie. Atata timp cat ei nu se critica prea mult unul pe altul si evita sa se calce pe nervi, relatia va fi o reusita din toate punctele de vedere.

Fecioara este influentata de Planeta Mercur. Aceasta planeta reprezinta comunicarea, punct in care Fecioara intr-adevar exceleaza. Una din abilitatile Fecioarei este de a descifra nuantele unei conversatii si a le analiza atent. Calitatea principala a relatiei lor o reprezinta comunicarea deschisa si fara retineri dintre cei doi. Canf lucreaza cot la cot sunt o echipa dinamica si inventiva.

Fecioara este influentata de Pamant. Cei doi sunt destul de materilisti, se vor inconjura de o serie de lucruri frumoase si scumpe. Ca echipa nu se vor multumi niciodata sa fie pe locul doi. Mai bine incearca sa atinga perfectiunea decat sa se multumeasca cu nimic. Fecioara este capabila sa analizeze toate aspectele unei probleme inainte de a lua o decizie, astfel incat aceasta sa fie cea mai buna.

Fecioara este sub semnul Schimbabil. Sunt adaptabili la aproape orice fel de situatie. Conflictele sunt rare si atunci cand apar sunt rapid rezolvate. Nici unul nu simte nevoia sa domine, si fiecare este incantat sa participe la proiectele partenerului. Fecioara intotdeauna duce pana la capat ceea ce incepe si in aceasta relatie fiind doua Fecioare, energia lor este dubla.

Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara Fecioara il reprezinta pragmatismul cu care aceastia abdordeaza problemele, la munca sau acasa. Sunt extrem de compatibili, fapt evident atat pentru ei cat si pentru prietenii lor. Impreuna ei formeaza o pereche perfecta sau care tinde spre perfectiune.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net