Horoscop - Compatibilitate fecioara-rac


Cand Racul si Fecioara sunt impreuna, ei creaza o relatie puternica, un pic materialista care se va dezvolta si consolida in timp. Ambele zodii isi urmaresc scopul si sunt disciplinate. Racul si Fecioara sunt sinceri si devotati unul altuia si se admira reciproc. Fecioara respecta puterea si dedicarea Racului iar Racul apreciaza la Fecioara abilitatea acesteia de a se adapta la o situatie noua.

Relatiei ii va lua timp sa se dezvolte, insa se va consolida. Duo-ul Rac Fecioara se bazeaza pe bunul simt si principii solide. Cei doi pot fi foarte materialisti, amandoi apreciind confortul atat in viata cat si acasa, confort pentru care sunt insa dispusi sa munceasca din greu. Problemele vor aparea cand Fecioara este prea crititica sau Racul se va dovedi a fi prea incapatanat.

Racul este influentat de Luna iar Fecioara de Mercur. Luna este mai matriarhala, cultiva dragoste si instinctul matern ambele importante pentru Rac. Mercur reprezinta comunicarea si este androgin asa ca Fecioara va alege ce forma i se pare mai utila. Fecioara are o abordare intelectuala a problemelor si ii place sa inteleaga modul de gandire al altor oameni. De aceea Fecioara va deveni rapid partenerul devotat si domestic pe care Racul si-l doreste.

Racul este influentat de Apa iar Fecioara de Pamant. Ambele semne reprezinta posesiunea, cuplul inconjurandu-se cu o serie de lucruri frumoase. Alaturi de dorinta de prosperare, pasiunea lor pentru o viata moderna ii face sa munceasca din greu in echipa pentru a-si atinge scopurile. Sunt o pereche practica si au rareori probleme datorate scaparii situatiilor de sub control.

Racul este sub semnul Cardinal iar Fecioara sub semnul Schimbabil. In timp ce Racul tinde sa implementeze idei noi, Fecioara trece de la un proiect la altul dupa cum simte la un moment dat. Fecioara va pastra ideile Racului si le va duce la indeplinire chiar si cand acesta s-a plictisit si a trecut mai departe.

Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Fecioara este dedicarea cu care acestia muncesc impreuna pentru a-si atinge scopurile. Interesele lor similare fac ca relatia sa fie foarte reusita.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net