Horoscop - Compatibilitate fecioara-taur


Cand Taurul si Fecioara sunt impreuna, cei doi formeaza o combinatie intre pragmatism si materialism. Cei doi parteneri au standarde inalte, sunt disciplinati, devotati unul altuia si foarte sinceri. Fiecare il admira pe celalalt: Fecioara apreciaza la Taur puterea de munca si devotamentul, iar Taurul apreciaza la Fecioara istetimea acesteia.
Relatia va evolua mai incet la inceput, insa se va cimenta cu trecerea timpului. Este bazata in principal pe bunul simt si principii clare. Amandoi apreciaza confortul, insa nu se dau inlaturi de la munca atunci cand e nevoie. Problemele vor aparea atunci cand Fecioara este va deveni prea critica. In schimba Fecioara nu va accepta usor incapatanarea Taurului.

Taurul este influentat de Planeta Venus iar Fecioara este influentata de Planeta Mercur. Ambele planete sunt apropiate de Soare, cei doi aveand aceleasi puncte de interes, chiar daca modul de abordare difera. Venus reprezinta romantismul si senzualitatea, ambele importante pentru Taur. Mercur reprezinta comunicarea. Fecioara va avea o abordare intelectuala a problemelor. De aceea Taurul o va putea invata pe Fecioara sa fie mai romantica.

Si Taurul si Fecioara sunt influentate de semnul "Pamant". Pamantul reprezinta posesiunea astfel ca Taurul si Fecioara se vor inconjura cu tot felul de obiecte valoroase: opere de arta, masini clasice etc. Pe langa dorinta de a fi realizati financiar, pasiunea pentru lux face ca cei doi sa munceasca din greu.

Taurul este influentat de semnul "Fix" iar Fecioara de semnul "Schimbabil". Daca Taurul este concentrat pe un singur proiect la un moment dat, Fecioarei ii place sa lucreze pe mai multe planuri. Datorita curiozitatii native, Fecioara devine repede interesata de proiectul Taurului. In schimb, Taurul trebuie sa-i acorde Fecioarei o oarecare libertate. In schimb Fecioara il poate invata pe Taur sa analizeze toate fetele problemei.

Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Fecioara este forta cu care lupta pentru a atinge un tel comun. Interesele comune si dorinta de confort face ca relatia lor sa fie una foarte compatibila.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net