Horoscop - Compatibilitate gemeni-leu

Cand Gemenii si Leul sunt impreuna, relatia dintre cei doi este foarte vesela si activa. Exista multa miscare si optimism in aceasta relatie. Leul are un spirit creativ, care ii atrage pe Gemeni pasionati de stimularea intelectuala. Certurile vor aparea atunci cand Leul va lua prea in serios flirturile Geamanului, sau daca Geamanul simte ca Leul vrea sa controleze relatia. Se potrivesc bine unul cu celalalt, desi Leul prefera sa exprimenteze imediat ceva in timp ce Geamanul prefera sa analizeze problema mai intai.

Si Leul si Gemenii au multa energie, iar muncind impreuna ei pot veni cu idei superbe si scopuri comune. Nici unuia dintre ei nu-i place sa fie comandat. Leul vrea sa aiba libertatea de a sari de la un proiect la altul in timp ce Gemenii isi doresc libertatea intelectuala. Cand Gemenii sunt indecisi Leul il va ajuta sa ia o decizie, insa trebuie sa aiba grija sa-i lase totusi Geamanului spatiul de manevra.

Leul este influentat de Soare in timp ce Gemenii sunt influentati de Mercur. Aceste doua corpuri stelare reprezinta imbinarea dintre comunicare si exprimarea propriului eu. Datorita acestei compatibilitati Leul si Gemenii lucreaza bine impreuna, fiecare aducand ceva nou in relatie. Pot aparea si discutii intre cei doi, pe care Gemenii le vor aborda glumet, in timp ce Leul le va lua destul de serios. De aceea Gemenii trebuie sa fie atenti sa nu-l ofenseze pe Leu.

Gemenii sunt influentati de Aer iar Leul de Foc. Aerul alimenteaza Focul si-l face sa arda. Gemenii tin pasul cu creativitatea si energia Leului precum si cu perseverenta acestuia. Ambele zodii au interese foarte largi, iar dorinta Leului de a se afla mereu in centru le ofera multiple satisfactii despre care vor discuta mai tarziu cu Gemenii.

Leu este influentat de semnul Fix iar Gemeni de semnul Schimbabil. Leul va venii intotdeauna cu idei noi pe care Gemenii vor accepta sa le urmeze atata timp cat nu se simte sub presiune.Cand lucreaza impreuna nu se vor certa asupra cui va obtine creditele pentru rezultate. Datorita vanitatii caracteristice Leul adora momentele de glorie in timp ce Gemenii sunt mai rezervati.

Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni Leu este viziunea lor adolescentina asupra lumii. Cei doi pot cu adevarat sa inteleaga si sa valorifice tot ce este mai bun in celalalt. Impreuna vor descoperii aspecte ale vietii pe care poate ca singuri nu le-ar fi descoperit. Acest duo va reprezenta un succes.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net