Horoscop - Compatibilitate leu-berbec


Cand un Berbec si un Leu sunt impreuna precis vor aparea scantei! Ambii sunt dinamici si pasionali, cu un spirit de competitie foarte puternic. Se imping unul pe celalalt de la spate pentru a realiza cat mai bine ceea ce si-au propus.

Ambii vor sa detina conducerea, si problemele pot aparea atunci cand egoul personal le sta in cale. Cei doi au un mare respect si admiratie pentru celalalt, insa trebuie sa inteleaga ca nu pot conduce amandoi deodata si ca trebuie ca fiecare sa-si asume conducerea pe rand, chiar si atunci cand aleg filmul pe care il vor vedea diseara.

Parteneriatul lor se reduce la o pasiune arzatoare, dominatie si la cine conduce si cand! Si Berbecul si Leul se pot dovedi nerabdatori si mandri; Berbecul poate fi deranjat de flirturile Leului. In ciuda certurilor care se pot dovedi a fi foarte zgomotoase, Berbecul il poate accepta uneori pe Leu ca consilier si ghid. Leul este regele animalelor si se poate intampla uneori ca Berbecul sa fie un miel. Ca si in mitul Leului si al Mielului, cu putin efort si multa rabdare diferentele dintre ei pot fi depasite si cei doi pot trai in armonie. Ambele zodii sunt in general respectate de catre altii si este important ca acest respect sa existe si in sanul relatiei.

Berbecul este influentat de Planeta Marte iar Leul de Soare. Ambii sunt plini de energie masculina si se inteleg foarte bine unul cu altul; energia lor are aceeasi sursa. Soarele te reprezinta pe tine insuti in timp ce Marte reprezinta tipul razboinicului.

Si Berbecul si Leul sunt influentati de "Foc". Intotdeauna se intampla ceva in relatia lor. Cand e sa fie ceva bine e foarte placut; cand e vorba de ceva rau e vorba de certuri zgomotoase si orgolii ranite. In relatia lor exista intotdeauna competitie si intrebarea: "Cine conduce?". Au o energie fara margini asa ca rar se intampla ca unul dintre ei sa oboseasca in timp ce al doilea inca mai are energie.

Desi dezacordurile apar destul de des, diferentele de opinie dintre ei nu dureaza mult; Berbecul este prea grabit sa treaca la urmatoarea provocare pentru ca sa stea suparat. Leul trebuie sa se controleze si sa nu aiba resentimente daca Berbecul nu ii arata respectul dorit.

Berbecul este influentat de semnul "Cardinal" in timp ce Leul e influentat de semnul "Fix". Berbecul in ofera Leului siguranta pentru a risca, in timp ce Leul il poate ajuta pe Berbec sa termine un lucru inceput in loc sa sara la ceva nou fara a fi terminat ceea ce incepuse. Se poate intampla ca Berbecul sa raneasca sentimentele Leului daca actioneaza pripit. Fiecare este loaial si tine mult la celalalt, si atunci cand vor intelege ca nu trebuie sa fie tot timpul seful vor realiza multe impreuna.

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Leu este puterea de munca in echipa si admiratia mutuala. Cu Berbecul initiand proiecte si Leul urmandu-le, fiecare isi gaseste un loc in parteneriat. Energia degajata de cei doi si pasiunea face ca relatia lor sa fie una dinamica.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net