Horoscop - Compatibilitate leu-fecioara


Cand Leul si Fecioara sunt impreuna, li se va parea initial ca nu au interese comune sau ceva de invatat unul de la celalalt. Este o relatie care evolueaza lent, fiecare intelegand in timp cum sa-l pretuiasca si sa-l inteleaga pe celalalt. Leul este dominant, carismatic si se enerveaza foarte usor. Fecioara este studioasa, linistita si mai adaptabila la situatii noi. Desi sunt complet diferiti unul de celalalt, ei formeaza o echipa minunata, din momentul in care fiecare il accepta pe celalalt asa cum e.

La inceputul relatiei, Fecioara si Leul vor vedea in celalalt numai greselile. Leul va fi prea autocrat iar Fecioara prea critica. Cu timpul vor trece peste aceste probleme si abia atunci relatia va incepe sa se dezvolte. Leul ii va arata Fecioarei cum sa se distreze, si cum sa fie mai spontana. Fecioara il va invata pe Leu sa fie mai rabdator si mai concentrat.

Leul este influentat de Soare iar Fecioara de Planeta Mercur. Leul emana lumina si caldura si asteapta ca toti cei din jurul sau sa accepte si sa-i multumeasca pentru aceste cadouri. Fecioara este foarte preocupata de detalii, analizandu-le in profunzime inainte de a se apuca de un proiect. Ambele zodii trebuie sa inteleaga modul de abordare al problemelor caracteristic partenerului sau, altfel relatia lor nu va putea evolua. Leul o va invata pe Fecioara sa fie nu mai fie asa de critica iar Fecioara il va invata pe Leu sa fie mai rabdator si mai potolit.

Leul este influentat de Foc iar Fecioara este influentata de Pamant. Leul se ocupa de o problema sau de un proiect dupa cum ii vine la un moment dat in timp ce Fecioara este mai calculata. Fecioara se intreaba cu ce o va ajuta o anumita actiune in indeplinirea scopului final in timp ce Leul pur si simplu face ceea ce simte la un moment dat. Desi celor doi le va fi greu sa se inteleaga unul pe celalalt, cand lucreaza impreuna ei formeaza o excelenta echipa de afaceri.

Leul este sub semnul Fix iar Fecioara sub semnul Schimbabil. Fecioara este flexibila si este dispusa sa lucreze in orice domeniu in care este calificata pentru a-si indeplini scopul. Leul pe de alta parte vrea numai sa fie liderul sau managerul unui proiect. Datorita absentei conflictului in aceasta privinta Leul si Fecioara lucreaza foarte bine impreuna in atingerea scopului.

Cel mai bun aspect al relatiei Leu Fecioara este eficacitatea pe care o au ca echipa, atat in planul afacerilor cat si in planul personal. Personalitatile lor, desi diferite in foarte multe privinte, se completeaza bine una pe alta formand o relatie reusita.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net