Horoscop - Compatibilitate leu-leu


Cand doi Lei sunt impreuna, totul este posibil. Combinatia este de neintrecut atunci cand e vorba de viata sociala, conducerea unui grup sau inspirarea celorlalti. Fiecare a fost atras de frumusetea celuilalt si amandoi si-au transformat dorintele in realitate fara timiditate.

Asemeni leului din jungla, combinatia "urla" de entuziasmul caracteristic unui lider innascut. Insa tocmai aceasta energie trebuie sa fie temperata pentru a pastra unitatea cuplului. Foarte materialisti, cei doi apreciaza tot ceea ce este scump si interesant. le place mult sa dramatizeze si fiecare Leu ii va acorda celuilalt atentia de care acesta are nevoie.

Leul este influentat de Soare. Soarele simbolizeaza perfect perceptia pe care o are Leul despre el insusi respectiv in centrul atentiei. Soare emana multa energie, caldura si lumina. Asemeni Soarelui, caldura si energia emanate de Leu pot fi simtite mai ales de cei din jurul sau.

Leul este sub semnul Focului. Pasiunea ce se infiripa intre doi Lei este extraordinara. Focul dintre ei , alaturi de activitatiile fizice (preferate celor emotionale sau intelectuale) face ca relatia sa fie foarte dinamica. Energia aceasta intensa poate fi minunata sau catastrofala. Este nevoie de multa concentrare din partea amandoura pentru ca relatia sa reuseasca.

Leul este sub semnul Fix. Cand doua persoane influentate de semnul Fix sunt impreuna ciocnirile vor fi destul de dese. Insa latura rationala si sociala a Leului va rezolva aceste conflicte atata timp cat el isi doreste cu adevarat. Temperamentul Leului il face sa explodeze usor, insa certurile sunt uitate foarte usor de ambii parteneri, ei putand sa treaca mai departe.

Cel mai bun aspect al relatiei Leu Leu este dedicarea cu care acestia se ocupa de relatie. Cei doi nu se vor plicitisi niciodata unul de celalalt, relatia dintre ei fiind una cu adevarat extraordinara.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net