Horoscop - Compatibilitate leu-pesti


Cand Leul si Pestii sunt impreuna, fiecare partener va fi incantat de aportul celuilalt la relatie. Leul este puternic, facand ceea ce vrea si lunad comanda aproape a oricarui proiect in care intra, in timp ce Pestii sunt mai tacuti si mai introspectivi. Sunt diferiti in multe privinte insa in adancul inimii, amandoi sunt doi visatori. Cand le va pasa cu adevarat unuia de celalalt, vor reusi foarte usor sa ii ofere celuilalt ceea ce el are nevoie.

Leul este un lider inascut iar in relatia cu Pestii el va deveni protectorul unui partener mai fragil. Pestii vor fi pentru Leu audienta de care acesta are nevoie, pentru a-si expune ambitiile sau performantele sociale. Combinarea modului de abordare directa a problemelor caracteristica Leului cu intelegerea si increderea pe care Pestii o acorda celorlalti, face ca legatura dintre ei sa fie foarte stransa si sa nu cade in egoismul caracteristic Leului sau in timiditatea caracteristica Pestilor.

Leul este influentat de Soare iar Pestii de Planetele Jupiter si Neptun. Soarele emana viata, caldura si enregie, Neptun aduce idei, iluzii si o vedere de ansamblu iar Jupiter controleaza echilibrul relatiei. Leul ii va ajuta pe Pesti sa-si transforme fanteziile in realitate.

Leul este influentat de Foc iar Pestii de Apa. Cei doi vor reusi sa obtina tot ceea ce isi propun atunci cand lucreaza impreuna, folosindu-si ambitia si creativitatea. Pestii ii vor arata Leului ca uneori este mai bine sa te gandesti si la nevoile altora, in timp ce Leul ii va arata cum sa iasa in lume si sa-si asume riscuri. Pestii vor fi uneori prea emotionali, iar Leul prea agresiv. Toate problemele lor se vor rezolva numai daca cei doi comunica eficient unul cu celalalt.

Leul este sub semnul Fix iar Pestii sub semnul Schimbabil. Pestii nu simt nevoia sa fie sefi; cand primesc o insarcinare si sunt motivati, vor muncii cat de tare pot pentru a o duce la indeplinire. Leul este cel care vine cu idei noi si atribui roluri. Lipsa de conflicte asupra conducerii relatiei face ca cei doi sa reputeze succese rasunatoare cand lucreaza impreuna.

Cel mai bun aspect al relatiei Leu-Pesti este ca au multe de invatat unul de la celalalt si ca sunt foarte receptivi. Abilitatea de a-i oferi celuilalt ceea ce are nevoie la momentul respectiv face ca relatia lor sa fie una reusita.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net