Horoscop - Compatibilitate leu-rac


Cand un Rac si un Leu sunt impreuna, vor reusi sa-si satisfaca unul altuia nevoiile si emotiile. Amandoi au nevoie de devotament si dragoste, insa Racul apreciaza mai mult o stabilitate un planul emotional iar Leul apreciaza complimentele si vrea si fie admirat. Sunt foarte loaiali si de multe ori poate un pic prea posesivi unul cu celalalt.

Fiecare ii poate oferii celuilalt ceea ce asteapta de la el deoarece de cele mai multe nevoile lor sunt aceleasi. Amandoi apreciaza confortul, siguranta o casa frumoasa si o familie unita. Leului ii place sa straluceasca in timp ce Racul iese mai putin in evidenta. Deoarece amandoi sunt foarte hotarati, cei doi vor trebui sa depuna multe eforturi pentru a se intelege si accepta unul pe celalalt. Racul este influentat de Luna iar Leul de Soare. Soarele reprezinta propriul ego, radiind caldura si lumina. Intr-adevar Leul iradiaza acest fel de energie si entuziasm. Luna reprezinta emotiile.

Aceasta combinatie de energie masculina si feminina este motivul pentru care se adora si se sustin unul pe celalalt. Soarele reprezinta viata iar Luna reprezinta cultivarea. Atata timp cat sunt atenti unul cu celalalt si isi acorda destul importanta totul va fi bine. Racul este influentat de Apa iar Leul de Foc. Leul isi doreste gloria si recunosterea in timp ce Racul isi doreste securitatea si stabilitatea. Amandoi isi doresc sa fie conducatorul relatiei, insa in moduri diferite motiv pentru care vor avea o serie de mici certuri. Racul este sub semnul Cardinal iar Leul sub semnul Fix.

Leul poate avea opinii inflexibil insa Racul este un as al manipularii. Racul va fi mai insistent la inceperea unui proiect in timp ce Leul va fi cel care va insista pentru finalizarea acestuia. Odata ce Leul si Racul s-au angajat puternic in relatie, fiecare isi va urmari instinctele pentru a se dedica complet celuilalt. Insa daca au idei diferite cu privire la relatie se vor gasi intr-un continuu razboi emotinal. Racul este mai controlat si mai tacut decat Leul insa nu se va da inapoi de la a-si manipula partenerul cand i se pare practic sa o faca.

Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Leu este angajamentul si daruirea pe care fiecare o depuna in relatie. Sunt vazuti ca o echipa puternica de catre altii, iar dorinta lor impartasita pentru o relatie sigura si plina de dragoste ii face tinda spre armonie.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net