Horoscop - Compatibilitate leu-scorpion


Cand Leul si scorpionul sunt impreuna, ei vor crea o echipa puternica. Isi inteleg unul altuia nevoile foarte bine. Scorpionul are nevoie sa fie respectat si adorat in timp ce Leul vrea sa fie adorat si complimentat. Amandoi sunt foarte loaiali, de multe ori posesivi unul cu celalalt. Fiecare este capabil sa ii ofere celuilalt ceea ce are nevoie.

Leul apreciaza luxul, tinde sa fie mai extravagant, iar Scorpionul va accepta sa-i indeplineasca micile capricii atata timp cat simte ca relatia este pe picior de egalitate. Deoarece amandoi sunt foarte hotarati, trebuie sa-si acorde multa intelegere unul altuia pentru a ajunge la o solutie viabila, pentru amandoi.

Leul este influentat de Soare iar Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto. Soarele reprezinta ego-ul, radiaza lumina si caldura. Marte reprezinta razboiul, iar Pluto este cel care influenteaza gandurile ascunse ale Scorpionului. Impreuna aceste planete fac ca cei doi sa-si nuanteze conflictele si sa se sustina unul pe celalalt. Soarele reprezinta viata iar Marte reprezinta ambitia. Atata timp cat au grija sa se asculta unul pe celalalt, combinatia lor va fi una pozitiva.

Leul este influentat de Foc iar Scorpionul de Apa. Leul isi doreste libertatea sociala in timp ce Scorpionul isi schimba personalitatea destul de des. Amandoi vor sa devina lideri insa in moduri diferite. Asemeni elementelor de care sunt influentati, cei doi se pot distruge unul pe celalalt. Atata timp cat relatia este in continuare importanta pentru amandoi, disputele nu vor avea consecinte majore.

Si Scorpionul si Leul sunt sub semnul Fix. Amandoi sunt rigizi, perseverenti si conservatori. Daca au un plan, se vor tine de el pana la final. In generall, nu au incredere in schimbari, preferand ca viata sa fie stabila si sigura. Daca au idei diferite asupra unui proiect, cei doi vor avea o serie de certuri interminabile in aceasta problema. Scorpionul nu va accepta sa-si schimbe punctul de vedere deoarece aceasta i se pare un semn de slabiciune, motiv pentru care Leul va considera ca Scorpionul este prea intolerant.

Cel mai bun aspect al relatiei Leu Scoprion il reprezinta dedicare de care acestia dau dovada atunci cand e vorba de participarea la un proiect in comun. Ambele zodii au personalitati foarte puternice dar complet diferite.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net