Horoscop - Compatibilitate leu-taur


Cand Taurul si Leul sunt impreuna, cei doi ajung de cele mai multe ori la o admiratie reciproca. Isi inteleg unul celuilalt nevoiele foarte bine. Taurul are nevoie de afectiune, iubire, in timp ce Leului ii plac complimentele. Amandoi sunt foarte loaiali si posesivi. Fiecare poate sa-i ofere celuilalt ceea ce are nevoie pentru ca dorintele lor sunt similare.
Ambii parteneri simt nevoia de confort si lux. Deoarece ambele zodii sunt foarte hotarate cei doi parteneri trebuie sa-si dea foarte mult silinta in a-l intelege si a-l accepta pe celalalt.

Taurul este dominat de Planeta Venus iar Leul este dominat de Soare. Soarele reprezinta egoul, radiind caldura si lumina. Venus reprezinta dragostea, frumusetea, luxul, si datorita acestei combinatii cei doi se admira si se sustin unul pe celalalt. Venus nu se gaseste niciodata la mai mult de 48 de grade de Soare, cei doi fiind parca facuti sa fie unul cu celalalt. Soarele reprezinta viata iar Venus reprezinta dragostea; atata timp cat sunt atenti unul cu celalalt combinatia lor este una reusita.

Taurul este sub semnul "Pamantului" in timp ce Leul este sub semnul "Focului". Amandoi sunt ambitiosi dar in moduri diferite. Leul isi doreste faima si avere, in timp ce Taurul are nevoie de siguranta si stabilitate. Ambele zodii isi doresc sa conduca si de aici pot aparea o serie de certuri ce nu se vor rezolva prea usor.

Si Taurul si Leul sunt influentati de semnul "Fix". Amandoi pot fi inflexibili si decisi. Daca au un plan, il vor duce pana la capat indiferent de costuri. In general nu prea le plac schimbarile preferand monotonia. Odata ce au decis ca realatia lor este una solida, nimic nu le va mai sta in cale. Insa daca au diferente de opinie, se pot gasi intr-un razboi fara sfarsit, amandoi fiind la fel de incapatanati.

Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Leu este admiratia pe care o au unul pentru celalalt. Ambele zodii au personalitati foarte puternice asa ca nici unul nu va reusi sa-l domine pe celalalt, oricat de mult ar incerca. Sunt vazuti de catre ceilalti ca o pereche excelenta si dorinta lor de a-si realiza scopul ii face sa lucreze foarte bine in echipa.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net