Horoscop - Compatibilitate leu-varsator


Cand un Leu si un Varsator sunt impreuna, se formeaza o combinatie extrem de productiva intre vizionarismul Varsatorului si creativitatea Leului. Acest parteneriat este solid si activ, cei doi luandu-se la intrecere destul de des, insa niciodata nu au momente de plictiseala. Cei doi fac echipa buna impreuna, sunt entuziasti si idealisti. Sunt atrasi de tot ce este nou, si le plac fiorii.

Multe din aceste relatii se bazeaza pe admiratia si respectul pe care-l au unul pentru celalalt. Leo admira unicitatea, vizionarismul, si inventivitatea Varsatorului. Varsatorul apreciaza la Leu energia acestuia, carisma, si demnitatea. Varsatorul are multe idei noi insa nu are curajul sa le puna in aplicare in modul in care o face Leul. Ambele zodii tin la independenta lor si conflictele vor aparea cand Leul este prea incapatanat sau Varsatorul este prea distant. Leul poate fi prea dramatic pe gustul Varsatorului iar Varsatorul va fi poate prea imprevizibil pentru partenerul sau. Insa atata timp cat se conving unul pe celalalt ca relatia dintre ei este importantatotul va fi bine!

Leul este influentat de Soare iar Varsatorul este influentat de Planetele Saturn si Uranus.
Uranus aduce in relatie ideile si creativitatea. Soarele da viata si dinamizaeaza relatia in timp ce Saturn face ca proiectele de care se apuca cei doi sa fie duse la bun sfarsit.

Leul este influentat de "Foc" iar Varsatorul este influentat de "Aer". Aerul alimenteaza Focul si-l face sa arda. Impreuna pot realiza mai multe decat poate si-ar fi imaginat la inceput. Varsatorul vine cu ideile, Leul le pune in practica si in final Varsatorul are grija ca totul sa fie dus la bun sfarsit.

Si Leul si Varsatorul sunt influentati de semnul "Fix". Leul ii ofera Varsatorului siguranta pentru a actiona, iar Varsatorul il va impresiona pe Leu cu originalitatea si vizionarismul lor unic.

Amandoi sunt loaiali si devotati unul altuia, si atunci cand inteleg ca nu tot timpul trebuie sa fie cineva care sa conduca, vor putea obtine tot ce si-au propus.

Cel mai bun aspect al relatiei Leu-Varsator, este abilitatea lor de a obtine cat mai multe atunci cand lucreaza impreuna. Focul Fix si Aerul Fix se completeaza perfect unul pe altul: acesti parteneri au idei, le pun in aplicare si au grija ca sa fie duse labun sfarsit.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net