Horoscop - Compatibilitate pesti-capricorn


Cand Pesti si Capricornul sunt impreuna, se formeaza un parteneriat bazat pe principiul contrariile se atrag. Capricornul este practic, scrupulos si cu un foarte mare respect pentru munca. Pestii sunt foarte spirituali si visatori, ocupandu-se mai mult de nevoile si problemele celor din jurul lor. Cuplul este sincer si devotat unul altuia; se admira reciproc.

Relatiei ii va lua ceva timp sa se dezvolte. Dou-ul Capricorn Pesti se bazeaza pe munca de echipa si pe implinirea dorintelor celuilalt. Dificultatile vor aparea atunci cand Capricornul este prea protector fapt care ar putea rani sentimentele Pestilor. Acestia trebuie sa inteleaga ca aceste este stilul Capricornului si ca nu reprezinta un atac la propria persoana. Pestii nu vor accepta usor incapatanarea Capricornului dar cu timpul vor fi mai rabdatori si mai intelegatori.

Capricornul este influentat de Planeta Saturn iar Pestii de Planetele Jupiter si Neptun. Saturn este planeta dedicarii, autoritatii si responsabilitatii. Jupiter controleaza etica si standardele cuplului in timp ce Neptun aduce stilul visator caracteristic Pestilor. Cele trei planete se completeaza foarte bine una pe cealalta.

Capricornul este influentat de Pamant iar Pestii de Apa. Ambele zodii sunt posesive, cuplul Capricorn Pesti inconjurandu-se de cele mai multe ori cu obiecte care reflecta stilul lor sofisticat. Zodiile influentate de Apa se bazeaza pe emotii si pe intuitie, Pestii fiind forta care impinge relatia spre noi culmi.

Capricornul este sub semnul Cardinal iar Pestii sunt sub semnul Schimbabil. In timp ce Capricornul tinde sa se concentreze pe un singur proiect la un moment dat, Pestii trec de la o problema la alta dupa cum simt la un moment dat. Datorita acestei flexibilitati, Pestii vor deveni repede interesati de proiectul caruia ii este devotat Capricornul. In schimb, Capricornul trebuie sa le acorde Pestilor libertatea de a-si organiza singuri timpul liber. Pestii vor demnostra Capricornului ca flexibilitatea este uneori mai folositoare decat incapatanarea crunta.

Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn Pesti il reprezinta modul in care cei doi se potrivesc. Ambii parteneri isi doresc sa aiba pe cineva cu care sa-si imparta viata. Temperamentele diferite fac ca perechea sa fie foarte compatibila.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net