Horoscop - Compatibilitate pesti-pesti


Cand doi Pesti sunt impreuna, relatia dintre ei este dominata de sentimente puternice. Comunica foarte bine unul cu celalalt, au conexiuni emotionale adanci si inteleg foarte bine punctul de vedere al celuilalt. Amandoi au sentimentul ca aceasta relatie este cel mai bun si mai important lucru care li s-ar fi putut intampla. Au aceleasi pasiuni pentru frumos, liniste si amandoi vor ca relatia dintre ei sa fie ideala.

Fiind creduli ei pot fi inselati usor. Doi Pesti impreuna pot deveni inactivi, lenesi mai exact ei vor putea scoate cei mai rau unul din celalalt sau ce-i mai bun. Sunt hipersensibili, incapabili sa-si impuna lor sau altora niste limite si de multe ori nu au vointa necesara sa faca fata unei probleme. Pestii tind sa evite obstacolele si conflictele care le apar in cale. Au o flexibilitate legendara, motiv pentru care sunt adaptabili la aproape orice tip de situatie. Sunt foarte buni prieteni dar si amanti.

Pestii sunt influentati de Planetele Jupiter si Neptun. Au o mare pretuire pentru etica si analizeaza toate experientele din punct de vedere filozofic. Isi iubesc mult partenerul si ii acorda tot timpul pe care il au la dispozitie pentru ca stiu ca si celalalt va face la fel. Micul dejun in pat, excursii scurte sau planificare weekend-urilor sunt actiuni obisnuite ale acestui cuplu.

Pestii sunt influentati de Apa. Fiecare este fericit sa indeplineasca dorintele celuilalalt. Pestii sunt incredibil de adaptabili, urmarindu-si interesele lor dar si ale partenerului. Aceasta adaptabilitatea poate sa fie periculoasa pentru Pesti, deoarece isi pot pierde simtul corectitudini usor si pot fi manipulati de persoane rau intentionate. Pestii trebuie sa se concentreze si sa-si stabileasca singuri scopurile pe care vor sa le atinga.

Pestii sunt sub semnul Schimbabil. Indirectii si fara putere prea mare de concentrare, ei au insa un spirit de initiativa foarte puternic. Acest cuplu va reusi sa-si rezolve divergentele fara conflicte si va avea numai de castigat datorita muncii in echipa. Divergentele sunt foarte putine si nesemnificative.

Cel mai bun aspect al relatiei Pesti Pesti il reprezinta intelegerea pe care si-o acorda unul celuilalalt. Sunt foarte devotati unul altuia, iubitori si vor fi intotdeauna alaturi de partenerul sau atunci cand este nevoie.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net