Horoscop - Compatibilitate rac-pesti


Cand Racul si Pestii sunt impreuna intre cei doi se formeaza o relatie pozitiva. Racul are spirit de initiativa iar Pestii se antreneaza repede in ideile acestuia. Ambele zodii sunt tolerante. Pestii ii vor arata Racului cum sa aprecieze creativitatea si spiritualitatea iar Racul ii va invata pe acestia sa-si puna teoriile in practica. Acest parteneriat se va bucura de legaturi emotionale surprinzator de puternice.

Racul este interesat in confortul material si in a avea o casa bogata iar uneori va avea probleme cu intelegerea atitudini simpliste a Pestilor. Aspiratiile lor in viata sunt destul de diferite. Odata ce vor intelege si vor putea depasi diferentele dintre ei relatia lor va fi una foarte profitabila pentru ambele parti.

Racul este influentat de Luna iar Pestii de Jupiter si Neptun. Cand Luna si Neptun si intalnesc intre cei doi se formeaza o puternica legatura spirituala. Impreuna ele reprezinta o relatie ideala, aproape divina. Daca Luna si Neptun vibreaza de energie feminina, Jupiter aduce in relatie o energie masculina reprezentata prin filozofie precum si prin dorinta de expansiune si exces. Racul va trebui sa fie atent sa nu-i solicite prea tare pe Pesti deoarece aceastie se vor sufoca sub prea multe sarcini.

Si Racul si Pestii sunt influentati de Apa si in general sunt foarte compatibili. Pestii sunt nascuti pentru a realiza conexiuni intre oameni si cand vin in contact cu intuitia nativa a Racului legatura dintre ei este cum nu se poate mai puternica. Racul are clara asupra vietii dar reuseste sa accepte si ambiguitatea emotionala caracteristica Pestilor. Pestii vor simiti la un moment dat ca Racul este prea negativ iar Racul se va plictisi de instabilitatea Pestilor. Pentru amandoi va fi usor insa sa ajunga la un compromis.

Racul este sub semnul Cardinal iar Pestii sub semnul Schimbabil. Racul este un initiator de proiecte in timp ce Pestii trec de la un proiect la altul dupa cum simt la un moment dat. Pestii ii vor demonstra Racului ca a duce la capat un proiect este mai bine decat a initia unul nou in dauna celui vechi si ca un compromis este mult mai folositor decat o cearta inutila. Racul si Pestii se folosesc unul de energia celuilalt foarte bine si vor fi perfecr compatibili in dragoste sau in afaceri.

Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Pesti il reprezinta emotiile pe care cei doi le impartasesc. Amandoi se descurca foarte bine atat ca elev cat si ca profesor si se completeaza foarte bine unul pe celalalt. Angajamentul si valoarea pe care cei doi o acorda relatiei dintre ei este ceea ce face ca Racul si Pestii sa formeze un cuplu reusit.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net