Horoscop - Compatibilitate rac-rac

Cand doi Raci sunt impreuna, intre ei se creaza o relatie domestica, condusa de emotii. Cei doi vor forma un dou loaial si devotat unul altuia. Cuplul este orientat catre viata de familie, dornic sa ajute pe orice atat timp cat nu-si plang de mila sau incearca sa manipuleze emotiile celuilalt. Daca reusesc sa-si tina emotiile in frau, relatia va fi multumitoare pentru ambii parteneri.

Locul in care Racul se simte cel mai bine este in propria-i casa. Racul nu da atentie comentariilor sau parerilor pe care lumea le are despre el, insa va raspunde prompt la orice incercare de tulburare a linistii sale domestice sau la un atac asupra celor dragi. Aceste calitati ale Racului sunt cele mai bune contributii pe care le aduce in relatie: lupta pentru succesul cuplului. Fiti atenti insa la manipularea emotionala pe care acesta o practica si care este foarte periculoasa.

Racul este influentat de Luna, find mai afectat de schimbarile emotionale decat mareele de catre Luna. Instictul matern al Racului si energia pe care o detine, ghidata catre caminul sau ofera un spatiu confortabil pentru a dezvolta o relatie.

Racul este influentat de Apa. Instinctul, sentimentele si emotiile lor reprezinta coloana vertebrala a cuplului. Din moment ce emotiile lor se schimba foarte repede nu este ceva neobisnuit sa se ascunda in sine, ca intr-o carapace, fapt care-i face uneori sa devina parteneri dificili. Apa actioneaza pentru ei ca o zona tampon intre ei insisi cu cei pe care ii iubesc si lumea inconjuratoare.

Racul este sub semnul Cardinal. Nu-i este rusina sa ceara exact ceea ce isi doreste de la partenerul sau. Loialitatea dusa la extrem este una din puternicele legaturi ce se stabileste intre cei doi, dar poate in acelasi timp sa le aminente existenta ca relatie. Ambii parteneri trebuie sa incerce sa perceapa propriile emotii din perspectiva celuilalt.

Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Rac este devotamentul lor in a-si imbogatii relatia si in a intarii legaturile emotionale dintre ei. Impreuna ei vor pastra distanta fata de lumea inconjuratoare si vor inflori in mijlocul unei familii iubitoare.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net