Horoscop - Compatibilitate sagetator-balanta


Combinarea intre Balanta si Sagetator poate sa reprezinte un paradis pentru ambele parti. Sagetatorul este un calator, in permanenta in cautarea intelepciunii. Balanta aduce acestor cautari o nota de romantism. Foarte multa actiune face ca relatia sa fie mereu proaspata si chiar sa se intareasca atunci cand cei doi incep sa inteleaga punctul de vedere al celuilalt. Atingerea unor noi orizonturi este importanta atat pentru Sagetator cat si pentru Balanta iar experienta personala este nepretuita pentru amandoi.

Balanta si Sagetatorul sunt buni prieteni dar si foarte buni amanti. Se inteleg unul pe celalalt, amandoi vazand viata cu optimism si entuziasm. Problemele sunt rare, apar atunci cand Balanta este prea manipulativa din punct de vedere emotional sau Sagetatorul raneste sentimentele Balantei, care este foarte sensibila. Balanta va fi prima care va ceda pentru a evita un conflict. Chiar si atunci cand au probleme cei doi pot sa uite si sa ierte foarte usor.

Balanta este influentata de Venus iar Sagetatorul de Jupiter. Feminitatea lui Venus si masculinitatea lui Jupiter fac ca relatia sa fie foarte echilibrata. Jupiter reprezinta filozofia, intelegerea si dorinta de expansiune in timp ce Venus reprezinta dragostea, frumosul inventivitatea si inovatiile. De cate ori Balanta are o idee noua, Sagetatorul ii va urma fara nici o impotrivire.

Balanta este influentata de Aer iar Sagetatorul de Foc. Relatia lor se consuma intens. Sagetatorul are impresia ca el este cel care conduce insa Balanta este cea care de fapt trage sforile, din umbra. Amandoi au multa energie motiv pentru care rar unul dintre ei se plictiseste inaintea celuilalt.
Balanta insa trebuie sa-i acorde Sagetatorului spatiul de care acesta are nevoie.

Balanta este sub semnul Cardinal iar Sagetatorul sub semnul Schimbabil. Cand cei doi lucreaza impreuna nu vor se vor certa asupra cui ia laurii la final. Balanta prefera sa conduca din umbra si desi nu o marturiseste, vrea ca meritele sa-i fie recunoscute. Daca ea se plictiseste de un proiect si trece mai departe, Sagetatorul ii va acorda ajutorul sau si fara prea multe probleme va trece si el mai departe.

Cel mai bun aspect al relatiei Balanta Sagetator este interesul pe care acestia il acorda cunoasterii si folosirii intelectului. Sunt bine potriviti in entuziasm, energie si perseverenta. Interesele comune si personalitatile asemanatoare fac ca relatia sa fie foarte compatibila.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net