Horoscop - Compatibilitate sagetator-berbec


Cand un Berbec si un Sagetator sunt impreuna, de mult ori formeaza o pereche de vis! Cei doi sunt compatibili din aproape toate punctele de vedere si relatia lor e plina de dinamism, arzatoare si puternica! Amandoi parteneri cauta aventura. Insa trebuie sa fie atenti: aceasta relatie este cea mai predispusa la accidente. Berbecul este foarte grabit iar Sagetatorul are tendinta sa vada totul cu exceptia lucrurilor evidente.

Berbecul si Sagetatorul pot fi la fel de bine prieteni sau amanti. Se inteleg unul pe celalalt si amandoi abordeaza viata de zi cu zi cu optimism si entuziasm. Probleme apar rar, datorate de multe ori Berbecului prea posesiv. Pe de alta parte Berbecul este mai sensibil decat Sagetatorul, si de aceea Sagetatorul trebui sa fie atent sa nu ii raneasca sentimentele.

Chiar si atunci cand au probleme acesti parteneri pot uita si ierta foarte usor.
Berbecul este sub influneta Planetei Marte iar Sagetatorul sub cea a Planetei Jupiter. Ambele planete au energie masculina, asa ca cei doi au de cele mai multe ori aceeasi viziune. Jupiter reprezinta indulgenta si aspiratia, astfel ca Sagetatorului ii place sa-si asume riscuri. Marte reprezinta sipiritul de initiativa. De fiecare data cand Berbecul are o idee noua Sagetatorul e gata sa o urmeze de dragul aventurii.

Si Berbecul si Sagetatorul sunt influentati de "Foc". Aceasta combinatie poate duce la formarea unei flacari eterne! Amandoi au surse inepuizabile de energie, asa ca rar se intampla ca unul sa se plictiseasca cat timp celalalt inca este in forma. Desi se intampla sa se certe diferentele de opinie nu dureaza mult; Berbecul este prea ocupat sa treaca la urmatoarea provocare ca sa fie suparat in timp ce Sagetatorul iarta si uita foarte repede.
Berbecul e influentat de semnul "Cardinal" in timp ce Sagetatorul e influentat de "Schimbabil". Berbecul initiaza noi proiecte si idei iar Sagetatorul le accepta si le include in planurile sale.

Cand cei doi parteneri coopereaza, nu vor avea probleme cu cine ia laurii. Berbecului ii place gloria in timp ce Sagetatorul este fericit daca poate controla totul din umbra. Amandoi sunt mai potriviti pentru a incepe ceva nou dar nu si pentru a duce pana la capat.

Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Sagetator este dorinta lor de aventura si de exploarare. Sunt o pereche foarte potrivita amandoi avand entuziasm energie si vointa. Interesele comune si personalitatile apropiate fac ca cei doi sa fie foarte compatibili.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net