Horoscop - Compatibilitate sagetator-sagetator


Cand doi Sagetatori sunt impreuna, ei formeaza o adevarata echipa pornita in cautarea adevarului si a noilor experiente. Intre cei doi predomina conversatiile agreabile, axate in principal pe filozofie, dar si in orice alt domeniu in care se pot provoca discutii aprinse.

Gelozia nu este o problema, fiecare avand multa incredere in partenerul sau. Cand sunt impreuna ei isi vor petrece majoritatea timpului incercand sa-si multumeasca partenerul si sa gaseasca puncte comune. Flexibili si moderni, ei isi vor pierde calmul cand sunt provocati. Insa nu este in natura lor sa stea suparati motiv pentru care certurile vor trece la fel de repede pe cat au aparut.

Sagetatorul este influentat de Planeta Jupiter. Expansiunea este cuvantul sau cheie; ambii parteneri sunt intr-o continua cautare de noi cunostine, precum si de noi idei pe care le vor pune in aplicare in sanul relatiei. Farmecul care ii caracterizeaza pe amandoi, ii face sa fie foarte placuti atat unul celuilalt cat si pentru cei din jurul lor.

Sagetatorul este sub semnul Focului. Ei sunt in continuare in cautare de noi experiente in viata, mai ales cele practice. Prefera sa vada cu ochii lor un monument istoric decat sa citeasca despre el in carti. Poate prea prietenosi si vorbareti se trezesc de multe ori in situatii ciudate, in care ii ia gura pe dianinte. Le place sa initieze noi proiecte insa nici unul nu are tenacitatea sa le duca la capat.

Sagetatorul este sub semnul Schimbabil. Este foarte usor sa te intelegi cu un Sagetator. Certurile vor aparea numai daca unul se va dovedi a fi prea incapatanat insa odata trecuta, cearta va fi imediat uitata.

Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Sagetator il reprezinta interesul pe care cei doi il in cautarea cunoasterii. Aceasta pereche a gasit echilibrul perfect intre devotament si lasarea unui spatiu de respiro.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net