Horoscop - Compatibilitate scorpion-pesti


Cand Scorpionul si Pestii sunt impreuna, relatia dintre ei este splendida. Scorpionul este mereu adancit in planurile sale secrete in timp ce Pestii sunt mai idealisti si cauta nuante si valenete ale unei situatii. Insa si Pestii au tendinta de a se retrage intr-un univers propriu motiv pentru care vor trece cu vederea misterul cu care Scorpionul se invaluie.

Amandoi actioneaza intuitiv. Scorpionul ii va ajuta pe Pesti sa-si transforme ambitiile si visele in realitate. In schimb Pestii ii vor oferi simpatie, atentie si gingasie, toate fiind nepretuite pentru Scorpion. Scorpionul este interesat de un anumit confort material si va accepta cu greu natura simplista ca Pestilor. Aspiratiile lor pe termen lung vor fi destul de diferite. Numai dupa ce vor intelege si vor putea trece peste aceste probleme relatia lor va putea inflori cu adevarat.

Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto iar Pestii sunt influentati de Jupiter si Neptun. Marte este zeul razboiului, motiv pentru care Scorpionul este agresiv, curajos si dornic de confruntari. Este capabil sa accepte insulte fara a riposta dar asta numai pentru a-si pregati razbunarea in secret. Pestii sunt influentati de Jupiter, care ii face sa fie filozofi, expansionisti si predispusi la excese. Neptun da Pestilor o vedere de ansamblu asupra problemelor. Combinarea calitatiilor acestor planete duce la formarea unei relatii complementare.

Si Scorpionul si Pestii sunt influentati de Apa. In general cei doi sunt potriviti unul pentru celalalt. Pestii sunt facuti sa comunice si atunci cand vin in contact cu tenacitatea Scorpionului formeaza un cuplu puternic care va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si realiza obiectivele. In plus Scorpionul in orice problema Scorpionul nu accepta o cale de mijloc: ori alba ori neagra. Pestii sunt insa mai deschisi la compromisuri. Scorpionul se va plictisi de instabilitatea Pestilor iar Pestii vor simti ca Scorpionul este prea absorbit de propriile probleme si ca nu--i mai acorda nici o atentie.

Scorpionul este sub semnul Fix iar Pestii sub semnul Schimbabil. Scorpionul este mai concentrat pe un singur proiect la un moment dat in timp ce Pesti sar de la o problema la alta dupa starea de spirit pe care o au. Daca Pestii vor accepta cu bucurie sa lucreze alaturi de Scorpion in proiectele acestui, Scorpionul trebuie insa sa aiba grija sa acorde Pestilor libertatea de care acestia au nevoie. Scorpionul si Pestii se vor hrani fiecare din energia celuilalt, realizand un cuplu compatibil atat in dragoste cat si in afaceri.

Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion Pesti il reprezinta sentimentele pe care le au unul pentru celalalt. Se completeaza foarte bine unul pe celalalt, traind in armonie si intelegere.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net