Horoscop - Compatibilitate scorpion-rac


Cand Racul si Scorpionul sunt impreuna, relatia rezultata aduce impreuna doua zodii pline de incarcatura emotionala. Astfel de zodii se combina foarte bine de cele mai multe ori, punctul tare al fiecarui partener echilibrandu-se cu slabiciunile celuilalt. Cuplul este dominat de o puternica atractie sexuala. Racul si Scorpionul au multe interese comune fapt care face ca relatia lor sa fie foarte puternica.

Racul si Scorpionul apreciaza munca impreuna mai ales in scopul creeri unui spatiu confortabil in care sa-si petreaca timpul. Racul isi doreste siguranta iar Scorpionul isi doreste puterea. Sunt foarte pasionali si profund afectati de toate aspectele vietii, bune sau rele. Se completeaza unul pe celalalt deoarece Racul si Scorpionul sunt preocupati de casa si au o loialitate puternica fata de familie si grup.

Racul este influentat de Luna iar Scorpionul de Marte si Pluto. Combinatia este foarte intensa datorita influentei lui Pluto, dar energiile masculine si feminine se echilibreaza bine. Cele doua zodii impreuna pun bazele unei relatii umane: Luna aduce dragoste, Marte aduce pasiunea si romantismul.
Scorpionul ii va arata Racului cum sa vada mai mult decat suprafata problemei iar Racul il va invata pe Scorpion sa nu se teama de propriile emotii.

Si Racul si Scorpionul sunt influentati de Apa. Amandoi sunt foarte profunzi, asemeni unui ocean si niciodata nu vei putea sa patrunzi pana in adancul sufletului lor. Scorpionul si Racul se retrag in ei insisi pana cand pe neasteptate se intorc cu o forta uimitoare. Racul si Scorpionul sunt foarte loaiali unul celuilalt, printre altele datorita nevoii de securitate emotionala pe care cei doi o au. Scorpionul apreciaza atitudinea practica a Racului iar Racul apreciaza gelozia caracteristica Scorpionului, gelozie care-l convinge ca Scorpionul tine la el si-l iubeste.

Racul este sub semnul Cardinal iar Scorpionul sub semnul Fix. Odata ce au o dorinta comuna, o vor indeplini prin eforturi combinate. Insa daca opiniile lor difera Racul va fi primul care va incepe o cearta si Scorpionul va fi cel care va avea ultimul cuvant. De cele mai multe ori Racul pare a fi partenerul dominant insa aceasta nu este cea mai reala concluzie. Scorpionul nici nu va fi de acord sa nu fie de acord...Manipularea emotionala in scopul razbunarii nu este straina de nici unul dintre ei. Este important ca cei doi cada de acord asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante pentru ei si sa ajunga la un compromis echitabil. Odata ce incep sa aiba incredere unul in celalalt relatia lor se va consolida.

Cel mai bun aspect al relatiei Rac Scorpion este puternica echipa pe care o formeaza atunci cand cad de acord asupra scopului pe care-l urmeaza. Admiratia pe care o au unul pentru celalalt face ca relatia lor sa aiba o putere formidabila.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net