Horoscop - Compatibilitate taur-pesti

Cand Taurul si Pestii sunt impreuna cei doi formeaza o combinatie destul de reusita. In zodiac Taurul si Pesti se afla la distanta de o zodie unul de altul si intre zodiile aflate in aceasta situatie exista o legatura sufleteasca puternica. Taurul este practic, prefera sa vada actiuni si idei clare in timp ce Pestii sunt mai sentimentalisti si cauta sa simta noi trairi in fiecare actiune. Ambele zodii isi doresc o relatie armonioasa. Taurul ii poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele si ambitiile; sa-si transforme ideile in actiuni. Pe de alta parte, Pestii aduc in relatie blandete, bunatate si simpatie, calitati foarte apreciate de Taur.

Taurul este interesat de confortul material si poate avea probleme in a intelege atitudinea simplista a Pestilor. Prioritatile lor sunt destul de diferite atunci cand e vorba de aspiratii in viata. Odata ce vor intelege aceste diferente si vor trece peste ele relatia se va consolida.

Taurul este sub influenta Planetei Venus iar Pesti sunt sub influenta Planetelor Jupiter si Neptun. Cand Venus si Neptun se intersecteaza apare o legatura spirituala foarte frumoasa intre cei doi. Ambele planete abunda de energie feminina. Impreuna ele realizeaza o relatie ideala. Jupiter aduce un plus de energie masculina in relatie.

Taurul este influentat de "Pamant" in timp ce Pestii sunt influentati de "Apa". In general sunt foarte compatibili, si Apa si Pamantul fiind doua entitati palabile. Pestii sunt parca facuti pentru a comunica cu altii si legatura care se realizeaza intre ei si Taur este poate una dintre cele mai puternice. Taurul ii poate ajuta pe Pesti sa-si stabilizeze sensibilitate. Insa daca cei doi nu sunt atenti totul se poate distruge foarte repede: Taurul se va plictisi de instabilitate Pestilor in timp ce Pestii vor considera ca Taurul nu este destul de sensibil la problemele lor.

Taurul este influentat de semnul "Fix" in timp ce Pestii sunt influentati de semnul "Schimbabil". Taurul este mai practic in timp ce Pestilor le place sa treaca de la un proiect la altul dupa cum simte la un moment dat. Pestii il vor sustine pe Taur in ceea ce acesta isi propune insa si el la randul sau trebuie sa le acorde libertatea pe care acestia o doresc.

Ce mai bun aspect al relatiei Taur-Pesti este ca cei doi se completeaza foarte bine unul pe celalalt. Simpatia reciproca si legatura sufleteasca dintre ei face ca relatie dintre ei sa fie una foarte frumoasa si de lunga durata.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net