Horoscop - Compatibilitate taur-rac

Cand Taurul si Racul sunt impreuna, cei doi fac o combinatie foarte buna. Sunt la o distanta de o zodie si asta face ca intre ele sa existe o legatura spirituala si o buna intelegere. Acesti parteneri au multe in comun si amandoura le place siguranta: Taurul este mai materialist iar Racul este mai emotiv. Se protejeaza unul pe celalalt si apreciaza noptile linistite, petrecute in casa impreuna.

Relatia Taur-Rac tinde sa fie una fericita deoarece amandoura le plac siguranta si confortul. De multe ori din aceasta relatie apare familia ideala, cu legaturi puternice. Problemele pot aparea atunci Taurul incearca sa-si impuna ideile cu orice pret. Taurul trebuie sa-l inteleaga pe Rac si emotivitatea acestuia si sa fie mai deschis cu privire la ideile celuilalt.

Taurul este sub semnul Planetei Venus iar Racul sub semnul Lunii. Si una si celalata sunt pline de energie feminina. Taurul are un comportament onest, care-l atrage pe Rac. Racul are o energie feminina foarte intensa, iar Taurul il poate ajuta sa-si canalizeze aceasta energie catre un scop bine definit. Luna cotroleaza mareele de pe Pamant, afectandu-ne putin dar sigur pe toti. Tot asa si Racul il conduce pe Taur din umbra. Racul tinde sa fie mai sentimental si amandoi prefera sa-si petreaca timpul unul cu celalalt.

Taurul este sub semnul "Pamantului" iar Racul sub semnul "Apei", Cei doi sunt compatibili, deoarece si Apa si Pamantul sunt entitati palpabile. Taurul il poate ajuta pe Rac sa-si stavileasca sentimentele, in timp ce Racul il poate sprijini pe Taur in actiunile pe care acesta si le propune. Insa prea mult bine poate face rau. Taurul se poate plictisi la un moment dat de schimbarile Racului, in timp ce Racul poate simti ca Taurul este prea insensibil cu propriile dorinte. Trebuie sa lucreze impreuna pentru a ajunge la o intelegere.

Taurul este sub semnul "Fix" iar Racul sub semnul "Cardinal". Taurul este plin de obiceiuri, si nu-si va schimba o opinie odata ce si-a format-o. Acesta poate fi un sprijin pentru Rac, deoarece Taurul este dedicat complet relatiei. In schimb, Racul poate aduce noi idei in relatie si porni noi proiecte la care mai tarziu se va alatura si Taurul. Cele doua zodii lucreaza bine impreuna si daca Racul aduce idei noi Taurul va fi cel care le duce pana la capat.

Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Rac este stabilitatea relatiei dintre ei. Ambele zodii sunt dependente de comoditate. O dragoste impartasita si siguranta caminului fac ca cei doi sa formeze o familie ideala.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net