Horoscop - Compatibilitate taur-taur

Cand doi Tauri sunt impreuna ei pun bazele unei relatii stabile. Va fi o relatie sigura si confortabila, fiecare partener rasfatandu-l pe celalalt. Taurul va respecta nevoia partenerului de mici luxuri, deoarece si el are aceeasi placere. Ambii parteneri sunt gratiosi, incantatori si demni. Sunt si foarte incapatanati si trebuie sa isi infraneze aceste porniri, relatia dintre ei fiind mai importanta decat niste certuri lipsite de importanta.

Taurii au fost daruiti cu o vointa puternica precum si cu loialitate fata de persoana iubita. Daca la inceputul relatiei Taurul este mai retras, odata ce se dedica partenerului sau si relatiei, o face complet, fara nici o retinere. Datorita devotamentului, cei doi Tauri vor fi mai posesivi unul cu altul decat orice alta pereche. Nimic nu-i supara pe cei doi mai mult decat minciuna. Insa fiind devotati unul altuia, rar se intampla ca unul sa-l insele pe celalalt.

Taurul este influentat de Planeta Venus. Cand doua persoane influentate de energia lui Venus se intalnesc, poate aparea dragostea la prima vedere. Cei doi sunt foarte romantici si iubitori, niciodata nu se plictisesc de mangaieri si atingeri. Siguranta emotionala este importanta pentru amandoi. Pot deveni lenesi sau prea relaxati insa in general lupta din greu pentru a-si pastra stilul de viata.

Taurul este influentat de Pamant. Cei doi au un gust pentru frumos inascut si de multe ori se vor ocupa impreuna de intretinerea unei gradini sau vor avea activitati, ce implica frumosul si estetica, impreuna. Pamantul mai reprezinta si posesiunea, astfel ca cei doi Tauri se vor inconjura cu o multime de lucruri scumpe, o casa, opere de arta, masini scumpe, in limita bugetului.

Taurul este influentat de semnul "Fix". Intr-o relatie Taur-Taur, cei doi lucreaza foarte bine impreuna in atingerea unui tel comun. Daca au un plan, vor face tot posibilul sa-l duca pana la capat. In general nu le plac schimbarile. Odata ce au stabilit ca relatia dintre ei este ceva solid, i se vor dedica in totalitate. Insa daca opiniile lor difera se vor gasi intr-o cearta fara sfarsit.

Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Taur este devotamentul pe care il are fiecare pentru celalalt, indiferent de cat de veche este relatia. Dragostea si romantismul ce exista intre cei doi face ca perechea lor sa fie un bun exemplu pentru ceilalti.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net