Horoscop - Compatibilitate varsator-berbec


Cand Berbecul si Varsatorii se intalnesc, combinatia dintre calitatile lor principale actiune si vizionarism ii face sa devina o pereche creativa. Relatia lor nu este deloc statica, si atata timp cat sunt in competitie nu este niciodata plictisitoare. Cei doi pot fi foare buni prieteni, semnele lor zodiacale chiar daca sunt complet diferite, ii fac sa fie compatibili si capabili sa comunice bine. Amandoi sunt idealisti si entuziasti in viata, si impreuna descopera noul si experientele vietii. Amandoi sunt atrasi de tot ce e nou si le plac senzatiile tari si sa se dea in spectacol rand pe rand.

Multe dintre aceste cupluri se bucura de un sentiment de admiratie mutuala. Berbecul admira: unicitatea, vizionarismul si inventivitatea caracteristice Varsatorilor, in timp ce Varsatorul admira energia si initiativa Berbecului.

Varsatorul are mereu idei noi, dar nu are intotdeauna vointa sa le duca pana la capat in modul in care Berbecul o face. Amandurora le place independenta, dar se pot isca conflicte daca Berbecul devine prea posesiv sau Varsatorul pare prea rezervat sau detasat.

Ambii parteneri trebuie sa invete ca fiecare din ei vede lumea in moduri diferite. Berbecul poate sa fie prea implicat in relatie, dupa gustul Varsatorului, in timp ce Pestele poate parea prea spontan pentru partenerul sau Berbecul. Atata timp cat ambii parteneri isi arata devotamentul unul fata de celalalt lucrurile vor merge cum trebuie.

Berbecul se afla sub influenta planetei Marte si Varsatorul se afla sub influienta planetelor, Saturn si Uranus. Aceste trei planete formeaza un ciclu care este reprezentativ pentru relatia Berbec - Varsator, precum si pentru capacitatea lor de a-si uni fortele.

Uranus este planeta ideilor noi si a creativitatii preum si sursa vizionarismului Varsatorilor. Apoi, Marte pune aceste idei in practica si initializeaza actiunea. Cand inspratia data de Uranus s-a epuizat si energia lui Marte se muta spre alte actiuni sau lucrari intervine Saturn si duce procesul la bun sfarsit.

Berbecul este sub semnul "Focului" si Varsatorul semnul "Aerului". Aerul alimenteaza focul si-l face sa arda. Varsatorul poate tine pasul cu actiunile si energia Berbecului, iar Berbecul are tendinta de a initia noi proiecte bazandu-se pe ideile Varsatorului. Atunci cand ei lucreaza ca o echipa posibilitatile sunt nelimitate. Varsatorul isi foloseste intelectul pentru a inspira actiunile orientate spre stilul de viata ale Berbecului si ii da noi idei de pus in practica. Varsatorul este foarte bun stimulent intelectual pentru Berbec, ambele zodii au interese multiple si dorinta Berbecului de a se implica fizic ofera o mare placere in punerea in practica a ideilor Varsatorului, mai activ in plan intelectual.

Semnul Berbecului este "Cardinal", iar al Varsatorului este "Fix". Berbecul ii da Varsatorului increderea de a porni inainte si a lua actiune mai bine decat sa stea sa creeze idei noi. Varsatorul il poate ajuta pe Berbec sa duca la bun sfarsit un proiect in loc sa sara la un nou proiect inainte de al termina pe cel vechi. Fiecare il respecta si il admira pe celalalt si din momentul in care inteleg ca nu trebuie sa fie cineva seful in relatie pot realiza multe impreuna.

Cel mai important aspect in relatia Berbec - Varsator este abilitatea lor de a duce pana la capat tot ce-si propun cand lucreaza ca o echipa. Focul cardinal si Aerul Fix sunt comlpementare: acesti parteneri pot avea o idee planuind modul in care s-o puna in aplicare si s-o transforme intr-un succes. Aceasta formula de succes face ca aceasta relatie sa fie o relatie vizionara si practica in acelasi timp.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net