Horoscop - Compatibilitate varsator-gemeni


Cand un partener este in zodia Varsator si celalalt in zodia Gemeni intre cei doi se realizeaza o puternica conexiune siprituala. Varsatorul are un spirit de vizionar care-l atrage pe Gemeni, acesta apreciind orice concept sau idee stralucita. Certurile vor aparea atunci cand Varsatorul se satura de tendinta Gemenilor de a amana problemele sau daca Gemenii simt ca Varsatorul este prea incapatanat. Cei doi se potrivesc bine unul cu celalalt;

Varsatorul va face primii pasi pentru a pune in aplicare ideile lui si ale Gemenilor in timp ce Gemenii vor duce pana la capat aplicarea lor.

Si Gemenii si Varsatorul au multa energie, si lucrand impreuna pot veni cu noi idei si inovatii. Nici unul nu vrea sa-si piarda timpul. Cand Gemenii sunt indecisi Varsatorul ii poate ajuta sa-si clarifice problemele insa trebuie sa aiba grija sa nu-i copleseasca.

Varsatorul este influentat de Planeta Saturn si Uranus iar Gemenii sunt influentati de Plantea Mercur. Aceste planete reprezinta comunicarea si gandirea radicala, iar in cazul Varsatorului abilitatea de a se concentra asupra problemelor. Datorita contrastului dintre cei doi, ei colaboreaza bine impreuna.

Si Varsatorul si Gemenii sunt influentati de "Aer". Gemenii apreciaza energia si idealismul Varsatorului precum si dorinta acestuia de a avea o viata sociala. Gemenii sunt dispusi sa fie condusi de Varsator in obiectivele pe care si le propun in comun. Ambele zodii au interese diversificate, iar placerea Gemenilor pentru discutii intelectuale le da destul material pentru dezbateri aprinse.

Varsatorul este influentat de semnul "Fix" iar Gemenii de semnul "Schimbabil". Varsatorul este vizionarul zodiacului, plin de idei bune, iar Gemenii accepta aceste idei si le pun in aplicare impreuna cu Varsatorul. Cand lucreaza impreuna nu vor exista probleme asupra cui va se va revarsa gloria odata ce proiectul este terminat.

Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Gemeni este abilitatea lor de a lucra impreuna. Pentru ca relatia sa mearga bine insa cei doi au nevoie de multa comunicare, unul cu celalalt.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net