Horoscop - Compatibilitate varsator-sagetator


Cand un Sagetator si un Varsator sunt impreuna combinatia dintre vizionarismul Varsatorului si dorinta de cunoastere a Sagetatorului da nastere unei relatii plina de inventivitate. Acest cuplu este lipsit de orice fel de constrangeri, poate fi foarte competitiv si greu poate fi prins pe picior gresit. Cei doi vor fi foarte buni prieteni, zodiile fiind compatibile.

Multe dintre relatiile Sagetator-Varsator sunt dominate de un sentiment de admiratie mutuala. Sagetatorul apreciaza unicitatea, vizionarismul si inventivitatea caracteristice Varsatorului in timp ce Varsatorul admira inteligenta si spiritul de initiativa al Sagetatorului. Acesta din urma vine intotdeauna cu idei noi insa nu are intotdeauna puterea de a le pune in practica in modul in care o face Varsatorul. Ambele zodii tin la independenta lor. Uneori Varsatorului i se va parea ca Sagetatorul este prea indulgent cu el insusi, in timp ce Varsatorul va parea prea excentric pe gustul Sagetatorului. Atata timp cat cei doi isi isi exprima sentimentele pe care le nutresc unul pentru celalalt, vor reusi sa treaca peste aceste probleme.

Sagetatorul este influentat de Planeta Jupiter iar Varsatorul de Planetele Saturn si Uranus. Aceste trei planete formeaza un triunghi reprezentativ pentru relatia celor doi. Uranus este planeta inventivitatii si creativitatii, Jupiter reprezinta dorinta de cunoastere si expansiune iar Saturn duce totul pana la capat.

Sagetatorul este influentat de Foc iar Varsatorul de Aer. Aerul alimenteaza Focul si-l tine aprins. Sagetatorul va tine pasul cu tendinta Varsatorului de a experimenta noi idei. Cand lucreaza impreuna, cei doi reprezinta o pereche puternica si inventiva. Varsatorul si Sagetatorul isi folosesc intelectul si dorinta de aventura pentru stimularea noilor idei. Ambele zodii au interese diversificate.

Sagetatorul este sub semnul Schimbabil in timp ce Varsatorul este sub semnul Fix. Sagetatorul va sari imediat de la un proiect la altul in timp ce Varsatorul il va urma in oricare din acestea atata timp cat simte ca finalul proiectului va pe masura asteptarilor. Varsatorul va reusi sa-l convinga pe Sagetator ca inainte de a se apuca de ceva nou trebuie mai intai sa termina ceea ce au inceput. Amandoi sunt loiali si devotati unul celuilalt si vor reusi sa obtina o multime de victorii impreuna.

Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Varsator este capacitatea lor de a obtine tot ce-si propun atunci cand lucreaza impreuna. Focul Schimbabil si Aerul Fix se completeaza perfect unul pe celalalt: acesti doi parteneri cand au o idee, o pun in aplicare si nu se lasa pana nu o transforma intr-un succes. Aceasta combinatie formidabila face ca relatia sa fie plina de miscare si resurse.Horoscop zilnic Berbec Horoscop zilnic Taur Horoscop zilnic Gemeni Horoscop zilnic Rac Horoscop zilnic Leu Horoscop zilnic Fecioara Horoscop zilnic Balanta Horoscop zilnic Scorpion Horoscop zilnic Sagetator Horoscop zilnic Capricorn Horoscop zilnic Varsator Horoscop zilnic Pesti
Anunturi gratuite
| RoDirector | Forumul tau gratuit |
Paginile.net